#İstenmeyen tüylerden kurtulmak İçin ağda mı epilatör mü kullanmak gerekir

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..