#İstenmeyen tüylerden kurtulmak İçin ağda mı epilatör mü kullanmak gerekir

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Vedat Özkaya  Doruklara Sevdalandım 05:29

Vedat Özkaya Doruklara Sevdalandım

Filiz filiz harelendim dağlara uymak için Kan gölünde kurulandım hayatı duymak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için Kavgalara kuyulandım sabaha varmak için. Kekik kokusu duydum Kekik kokusu koynunda huysuz gece..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri. 01:25

Özel Efektlerden Önce ve Sonra Ünlü Film Sahneleri.

Bu videonun amacı, modern filmlerin çoğunluğu için bir film üzerinde ne kadar fark yapar göstermek. Özel efekt ve vfx arasındaki farkı göstermeyi kes. Ikisi de filmde eşit derecede önemli.... ve vfx özel etkileri kadar b..

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX 02:13

Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX

AHİT, onun çığır açan YABANCI serisinin yeni bölüm: Ridley Scott ALIEN ile oluşturulan evrenin geri döner. Galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen için bağlı koloni gemisi Ahit, mürettebatı, ne düşünüyorsun keşfedilme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Kısa Sürede Yüzme Nasıl Öğrenilir.? 02:21

En Kısa Sürede Yüzme Nasıl Öğrenilir.?

Nasıl Hızlı Yüzülür? Hızlı Yüzmek İçin Ne Yapmak Gerekir? Hızlı Yüzebilmenin Püf Noktaları Hepsi (www.seyredelim.com) İyi Seyirler....

İzlerken Dahi İnsanın Gerilmesine Neden Olan, Muhtemelen Dünyanın En Korkunç Salıncağı 00:40

İzlerken Dahi İnsanın Gerilmesine Neden Olan, Muhtemelen Dünyanın En K

Binenlerin aşırı korktuğu, izleyen insanı dahi geren bir salıncak. Buna binebilmek için gerçekten yürek yemiş olmak gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne 05:27

FETÖ Soruşturmalarında Kriterler Ne

Şirin Payzın'ın sunumuyla CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında darbe araştırma raporlarına yapılan itirazlar, FETÖ operasyonları ve devam eden davalar, Katar krizi ve yeni yargı paketi masaya yatırıldı..

Zeynep Casalini - Duvar 04:38

Zeynep Casalini - Duvar

eninle bir daha aynı yolda yürümem Seninle yürüyene yolda tuzakların var Bir daha asla dokunmam tenine Senin teninden önce duvarların var Ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum Ağlaya ağlaya yosun tuttum Derin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce