#İstiyor

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman 01:42

The Rain 3. Sezon - Resmi Fragman

iri dünyayı kurtarmak, diğeri yeni bir dünya yaratmak istiyor. Rasmus ve Simone arasındaki savaş, insanlıktan geriye kalanları kurtarmak için verdikleri mücadeleyle tekrar başlıyor. Virüs durdurulabilir. Ama bunun bir b..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı 01:22

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı

SOSYAL MEDYADAN TANIŞIP EVLENDİĞİ IRAKLI KADIN,, HAYATINI ALTÜST ETTİ. İDDİAYA GÖRE 3,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ONDAN KOPARDI, IRAK'A KAÇIRDI. ŞİMDİ AĞLAYA AĞLAYA EVLADINA KAVUŞMAYI, YENİDEN ONA SARILMAYI İSTİYOR...

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

Bu nasıl restorasyon 02:09

Bu nasıl restorasyon

ÜSKÜDAR’DA BULUNAN KISIKLI ABDULLAHAĞA CAMİİ'NİN MİNARESİNDEKİ 250 YILLIK GÜNEŞ SAATİNE ÖYLE BİR ŞEY YAPILDI Kİ GÖRENİN İÇİ ACIDI. YILLARA MEYDAN OKUYAN TARİHİ ESERİN ÜSTÜNE BADANA YAPILDI. UZMANLAR BU RESTORASYON REZALE..

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi 02:05

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi

Haberleşme programı WhatsApp güncelleme adı altında Türkiye'deki kullanıcıların bilgilerini paylaşmak istiyor. Bu dayatmaya karşı kişisel verileri koruma kurulu harekete geçti. WhatsApp hakkında inceleme başlatan kurul, ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Erkeğin Ağda ile İmtihanı 00:14

Erkeğin Ağda ile İmtihanı

Arkadaş berbere gidiyor ve ağda istiyor, video tam da buradan başlıyor ve dayı ağda ile tanışıyor. Hem de ne tanışma, acı bir tecrübe oluyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı! 01:59

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı!

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI EVLATLARI HAYATINI KAYBETTİ, 10 AYDIR EVLAT ACISI ÇEKİYORLARDI, AMA MAHKEMEDEN ÇIKAN KARAR O ACIYI DAHA DA KATLADI, ŞOFÖR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI, KARARA İTİRAZ EDEN KARAGÖZ AİLESİ ADA..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı? 02:24

Yahudilere Göre Mescid-i Aksa Yıkılmalı Mı?

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa, Müslümanlar için ayrı bir yere sahip. Kudüs sokaklarında İsrailli Yahudilere, Mescid-i Aksa'yı gerçekten yıkmak istiyor musunuz? sorusu yöneltildi. İşte İsrailli Yahudilerin ver..

Her gün körleşiyor! 01:45

Her gün körleşiyor!

ESRA DURMUŞ... DAHA 25 YAŞINDA AMA GENETİK HASTALIĞI NEDENİYLE, ZATEN ÇOK AZ GÖREN GÖZLERİ GİDEREK HİÇ GÖRMEMEYE BAŞLADI... ESRA AMERİKA'DA GELİŞTİRİLEN PAHALI BİR İLACI ALABİLMEK İÇİN YARDIM İSTİYOR...

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

Kapasite Artsın, Süre 2,5 Saate Çıksın 01:40

Kapasite Artsın, Süre 2,5 Saate Çıksın

Korona virüs tedbirleri kapsamında düğünlerin 1 saat ve riskli bölgelerde 50 kişiyle sınırlandırılması düğün salonlarını zor durumda bıraktı. İşletmeciler kapasitenin de sürenin de artmasını istiyor...

Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..

7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

YAŞI İLERLİYOR, BEDENİ HEP ÇOCUK 01:13

YAŞI İLERLİYOR, BEDENİ HEP ÇOCUK

FANCONİ BİCKEL SENDROM VE RAŞİTİZM HASTASI 14 YAŞINDAKİ HARUN, AKÜLÜ ARABA İSTİYOR...

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte Detaylar 01:50

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte

ESNAF CAN SUYU KREDİSİ İSTİYOR..