#İstiyor

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Obama'dan esprili veda klibi 04:02

Obama'dan esprili veda klibi

ARTIK KANEPE KOMUTANI Klipte ünlü Amerikalı televizyoncu Chuck Todd’un, “O artık Başkomutan değil, Kanepe Komutanı oluyor” sözlerine küfür eden Obama, iki yıl boyunca Washington’da ne yapması gerektiğini önce Başkan Yar..

  • Umut Tv tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Isuzu D-Max  Test Sürüşü 23:36

Isuzu D-Max Test Sürüşü

Pickup segmenti bu sıralar hayli hareketli. Mercedes bile pickup segmentinden pay almak istiyor. Isuzu ise yeni 1.9 litrelik motoru ile vergi avantajını ve markanın sağlamlık imajını kullanmak istiyor. Siz yeni D-Max'ı n..

  • BETA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu 03:48

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu

Feyzioğlu'ndan Atatürk vurgusu TÜRKİYE Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Uşak'ta Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu'na katılarak Atatürk vurgusu yaparak, Atatürkçü..

Af Örgütü'nden 08:01

Af Örgütü'nden "Musul" Uyarısı

Af Örgütü'nden Musul Uyarısı Uluslararası Af Örgütü uzmanı Donatella Rovera Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Rovera, Musul operasyonunda insan haklarının ihlal edilme..

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir 01:46

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir Başbakan Yıldırım, MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter sistemin devamını da istiyor olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son d..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam 00:57

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam

Bu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Evlenmek isteyen bir adam durumuna isyan ederek kendisini evlendirmesini istiyor. 'Ben evleneyim, bıktım bu Van'da! Ya Allah! Ya Resulallah! Herkes evleniyor, beni evlendi..

  • Cowboy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017) 01:34

Rogue One: A Star Wars Story (Trust) - Fragman (2017)

Vizyona girmesine kısa bir süre kalan Rogue One: A Star Wars Story’den yeni fragman geldi. Geçtiğimiz yıl beyazperdeye geri dönen Star Wars, her yılın sonunda gelecek yeni filmlerle sevenlerine bayram havası yaşatmak ist..

  • Cowboy tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Kuş Bize Ne Ögretebilir 00:24

Bir Kuş Bize Ne Ögretebilir

bir kuş bizlere ne ögretmek istiyor izleyip görelim..

Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Sivilce Kitlesini Patlatmak 00:18

Sivilce Kitlesini Patlatmak

Bir kadın, vücudundaki sivilce kitlesinden kurtulmak için havuz başında arkadaşlarından ufak bir yardım istiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 2.574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Balık Lokantası 01:03

Trump Balık Lokantası

Irak'ın Dohuk kentinde balık restoranı işleten girişimci Nedyar Zaviti, restoranına ABD'nin yeni başkanı Trump'ın adını verdi. Zavitiy, Trump markası ile işlerini daha da büyütmek istiyor...