#İstiyor

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı İzle 00:50

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı İzle

Bodrum Masalı 29. Bölüm Fragmanı yayında! Atina'ya geri dönmeyi planlayan Maya, kızı Aslı'yı da götürmek istiyor! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

Kendinden 4-5 Kat Büyük Köpege Kafa Tutan Köpek 00:46

Kendinden 4-5 Kat Büyük Köpege Kafa Tutan Köpek

küçük yavru köpek kendinden baya büyük olan köpege kafa tutuyor. Belki oyun oynamak yada kavga etmek istiyor.Bu bilinmez ama ortaya cok güzel görüntüler çıkıyo :)..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Çizgi Film  Musti  Çiftlikte Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Çiftlikte Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin babası bugün çiftliğe gidiyor. Tabi ki Musti de onunla gelip arkadaşlarını görmek istiyor. Ama ne yazık ki arkadaşları başka şeylerle meşgul. Bakalım Musti tek başına neler yapacak...

Çizgi Film  Musti  Dikenli Çiçek  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Dikenli Çiçek Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerasını çok seveceksin. Bugün babasına bahçe işlerinde yardım etmek istiyor. Musti çiçekleri sularken arkadaşları da geliyor. Bakalım kirpi ve tavşancık da Musti'ye yardım edecek mi...

Çizgi Film  Musti  Kar Macerası Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Kar Macerası Türkçe Dublaj

Musti kar yağdığına çok seviniyor. Hemen çıkıp bir kardan adam yapmak istiyor. Ama arkadaşı tavşanın zor durumda olduğunu görür. Bakalım ona yardım edebilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Köpek Kulübesi  Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Köpek Kulübesi Türkçe Dublaj

Bay köpek bugün zor durumda. Kulübesinin çatısında bir tahta eksik. Onu kim almış olabilir ki? Musti'den o tahtayı bulması için yardım istiyor. Bakalım Musti tahtayı alanları bulabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Tavşancıklar Nerede  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Tavşancıklar Nerede Türkçe Dublaj

Kedicik Musti arkadaşı bay tavşan ile top oynamak istiyor. Ama bay tavşanın yerine onun küçük yeğeniyle karşılaşır. Belli ki evden kaçmış. Diğer kardeşleri de ortada yok. Umarız Musti onları bulur...

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie  Robo Zor Durumda 03:55

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Robo Zor Durumda

Doktor Mac Wheelie'nin artık yardımcı bir robotu var. Adı da Robo. Bugün bozuk bir arabayı tek başına tamir etmek istiyor. Ne yazık ki bunu başaramıyor. Ama sorun değil; Doktor Mac Wheelie'nin yardımıyla bunu başarabilir..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17 06:51

Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17

Maksimum hedef Real Madrid, kendisi için bir zaferle sadece kendisi için Club World Cup'ı geri döndü ve şimdi yerli sahnede kazanmaya devam etmek istiyor. Zinedine Zidane defalarca ekibinin kazanma ve örnekler ile Kral K..

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
eğitici Çizgi Film Leo Junior Bir Minibüs Yapıyor 04:16

eğitici Çizgi Film Leo Junior Bir Minibüs Yapıyor

Leo Junior yeni bir aracın parçalarını getirmiş.Bugün bir minibüs yapmak istiyor.Ona yardım edip parçaları birleştirelim...

Onur Seyit Yaran Kimdir? 01:29

Onur Seyit Yaran Kimdir?

İngilizce ve Almanca bilen yakışıklı model, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor yöneticiliği okuyor. Onur aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı ve gelecekte oyunculuk eğitimi alıp ismi duyulan bir aktör olmak is..

Sen Olsan Ne Yapardın  Sokak Köpeğini Zehirlemek İsteyen Adam 04:12

Sen Olsan Ne Yapardın Sokak Köpeğini Zehirlemek İsteyen Adam

Eczanedesiniz ve bir adam gelip köpeğini öldürmek için ilaç satın almak istiyor.Tepkiniz ne olurdu?..

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Zübük Komik Sahne 01:41

Zübük Komik Sahne

Kemal SUNAL'ın en komik serisi Zübük. -Namaz Kılmıyor imdat istiyor! -Nasıl bagırıyor şuna bak! -Bittimi ulan namazın :)))..

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

1978 Türkiyesinde 20 Çocuklu Adam izle 01:37

1978 Türkiyesinde 20 Çocuklu Adam izle

Kaç çocuk istiyorsunuz ya da kaç çocuğunuz var? Peki sizce bu adam daha kaç çocuk istiyor?..

Hayat Şarkısı 49. Bölüm Fragmanı 00:53

Hayat Şarkısı 49. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 49. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Hülya mutfaktaki becerilerini geliştirmek istiyor; her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor!..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Robyn Gardner's Mysterious Aruba Death - Season 1 Ep. 1 01:17

Robyn Gardner's Mysterious Aruba Death - Season 1 Ep. 1

Robyn'in kızkardeşi Danielle Unglesbee kızkardeşinin ölümüyle cezalandırmak istiyor, bu nedenle Gary Giordano'yu bir sivil mahkemede görüyor...

İzmir Marşı İle Alem Yapan Abla 03:23

İzmir Marşı İle Alem Yapan Abla

Mehtap ablamız izmir marşından öyle etkileniyorki viskisini istiyor sigarasını yakıyor ve vuruyor marşın dibine. Söyle bacım söyle.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce