#İsveç kadın hentbol takımından zumbalı galibiyet sevinci

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti 03:29

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti

Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ve Gençlerbirliği önemli bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlu..

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti 02:57

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Galibiyet gollerini; 22. dakikada Adebayor ve 90+4. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir, 23 puana..

Survivor 2018 - 17. Bölüm All Star Takımı Seriyi Sürdürmek İstiyor 02:25

Survivor 2018 - 17. Bölüm All Star Takımı Seriyi Sürdürmek İstiyor

Ödül oyunlarında yeni bir galibiyet serisi yakalayan All Star takımı dokunulmazlık oyununda galibiyet serisini devam ettirmek istiyor...

  • BETA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti 02:29

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin yükselişi devam ediyor... Bursaspor'u Giuliano'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup eden sarı lacivertliler peşpeşe 4. maçını kazandı. Süper Lig'de 15. haftanın açılış müsabakasında deplasmanda Bur..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol  2017 - 18 Şampiyonlar Ligi 05:03

Gruplarda Atılan Muhteşem 15 Gol 2017 - 18 Şampiyonlar Ligi

2017/18 Şampiyonlar Ligi grup aşamasında atılan en iyi 15 golü derledim. Video içersinde Ronaldo, Neymar, David Luiz, Griezmann gibi yıldız isimlerin muhteşem gollerinin yanı sıra Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Cenk Tosun'u..

  • OFSAYT tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şok Gelişme!Erkan Petekkaya Artık Hollywood'da! 06:53

Şok Gelişme!Erkan Petekkaya Artık Hollywood'da!

Yurtdışına açılan oyuncularımıza bir yenisi daha eklendi.Hollywood a açılan bir Türk olarak yeni atılımlara imza atan, Erkan Petekkaya sevinci ise görülmeye değer...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kupa Yenimahalle Belediyespor'un İzle 01:43

Kupa Yenimahalle Belediyespor'un İzle

Hentbolde Türkiye Kupası sahibini buldu...

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Come To Beşiktaş 00:59

Come To Beşiktaş

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kürek, boks, atletizm, kros, güreş ve briç dallarında faaliyet gösteren Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne başarılar dileriz...

  • PengoTV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödül Oyununda Kıran Kırana Mücadele 29. Bölüm Survivor 2018 01:00

Ödül Oyununda Kıran Kırana Mücadele 29. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununda hentbol mücadelesi sırasında Yiğit ile Mustafa Kemal arasında kıran kırana bir mücadele geçti...

  • BETA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadından Sevgilisine Etkileyici Evlenme Teklifi 05:32

Genç Kadından Sevgilisine Etkileyici Evlenme Teklifi

İsveç'te genç bir kadın hazırladığı sürprizle önce bayan arkadaşlarıyla birlikte dans edip daha sonra sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1 04:40

Ülkelerin En Bilinmeyenleri-1

Ençok kadın parlamenterein olduğu ülkenin Ruanda olduğunu biliyormuydunuz.Yada pizza tüketiminin en çok olduğu ülkenin, İtalya değilde Norveç olduğunu.Doktorlarıyla en ünlü olan ülkenin bir avrupa ülkesi değilde değil..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce