#İsviçre alplerinden geçen yolculuğu

Chapecoense’nin kalecisine protez bacak 00:50

Chapecoense’nin kalecisine protez bacak

Geçen yıl 29 Kasım tarihinde Kolombiya'da düşen uçaktan sağ kurtulan altı kişiden biri olan Chapecoense kalecisi Follmann'a protez bacak takıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Adam da Emojilerle Anlat!Eğlenceli Anlar 08:40

3 Adam da Emojilerle Anlat!Eğlenceli Anlar

3 Adam programına katılan Haluk Levent'le geçen esprili anlar.Emojilerle anlatılmak istenilenin bulunması oyunundan eğlenceli kareler...

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017 05:59

Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017

16'ıncı dakikada v.vada 'nın golü ile öne geçen Bordeaux skoru koruyamadı 79 dakikada E.Mammana yedigi golle Lyon'la puanları paylaştı.....

Albino Timsah 00:35

Albino Timsah

Albino ya da albinizm, soydan geçen bir metabolizma hastalığıdır. Bu hastalığı taşıyanlara albinizm ya da albino denir. Binlerce insanı ya da hayvanı etkileyen genetik bir bozukluk olan albinoluk renklenmeyi sağlayan mel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niran Ünsal Bir Açıldı Pir Açıldı! 05:28

Niran Ünsal Bir Açıldı Pir Açıldı!

Açılmak şeytana hizmettir deyip geçen yıl kapanan bu sene ani bir kararla kapanan Niran Ünsal yaptığı açıklamalarla bir türlü magazin basınından düşmüyor...

  • ANKA tarafından
  • 2.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu! 07:33

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu!

Magazin dünyasında geçen hafta öne çıkanlar ve neler yaşandığına dair renkli bir magazin turuna çıkmaya ne dersiniz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

Tren Kamyonu Böyle Biçti 00:22

Tren Kamyonu Böyle Biçti

Tren kamyonu böyle biçti. Korkunç kaza Şili’de gerçekleşti. Hemzemin geçitten geçen kamyon sürücüsü dikkatsizliğinin kurbanı oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu 01:08

Survivor'da Şeyma Subaşı'ndan Futbol Şovu

Acun Ilıcalı'nın sevgili Şeyma Subaşı, dün akşam Samana Las Terrenas'da Survivor ekibi ile futbol maçı yaptı. Kıran kırana geçen mücadelede gol sevinci yaşayan Şeyma oldu. Şeyma Subaşı, maçın fotoğraflarını sosyal medya ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek 01:45

Yerli Güneş Paneli Hücresi Maliyeti Düşürecek

Yenilenebilir enerji yatırımlarında maliyeti düşürmek için harekete geçen Denizli'deki enerji firması, güneş panellerindeki hücrelerin yerli üretimi için çalışma başlattı...

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Dedeye Sahip Çıkalım 01:23

Dedeye Sahip Çıkalım

Gece kulübünde içkinin etkisiyle güzel hatunu görünce kendinden geçen dedenin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Genk vs Gent 1-1  Maç  Özeti Hd  İzle  16_03_2017 - 04:43

Genk vs Gent 1-1 Maç Özeti Hd İzle 16_03_2017 -

UEFA Avrupa Ligi 16 Turu' nda Gent' i Geçen Genk Çeyrek Finale Yükseldi.....

 Man Utd 1-0 Rostov  Maç Özeti 16.03.2017 02:26

Man Utd 1-0 Rostov Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Manchester United – Rostov maçında; Ev sahibi Manchester United konuk ettiği Rostov karşısında ilk yarısını 0-0 golsuz kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor deği..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Brezilya Polisinin Nefes Kesici Operasyonla Uyuşturucu Çetesine Engel Olduğu Anlar 01:17

Brezilya Polisinin Nefes Kesici Operasyonla Uyuşturucu Çetesine Engel

Uyuşturucu çetesine operasyon düzenleyen Brezilya polisi kalkışa hazırlanan uçağı son anda durdurdu. Durdurma şekli olarak araçla uçağın kanadına çarpan polislerin o nefes kesici operasyon anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbi 25.Bölüm İzle 12:59

İbi 25.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşları, Tosi’nin doğduğu Maku Bahçelerine gelirler. Burada ailesiyle görüşen Tosi başlarından geçen bütün olayları anlatır. Dodo burada da anahtarı herkesten önce ele geçirmeyi başarır...

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017 00:40

TRABZONSPOR 2 - 0 GALATASARAY 18.03.2017

Medical Park Arena'da oynanan ve yüksek tempoda geçen mücadelede Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri, 23. dakikada N'Doye ve 48. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Öte yandan 65. dakikada Trabzonspor'da Uğur Demirok, ..

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar 00:59

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar Alışveriş sepetindeki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs böyle görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde gerçekleşti. Anne 14 aylık kızını ..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..