#İsyan

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:43

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2 00:28

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tolgshow 14. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Tolgshow 14. Bölüm 1. Fragmanı

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilme..

Tolgshow 15. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Tolgshow 15. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tolgshow 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:22

Tolgshow 15. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Poşet poşet ayakkabı çaldı! 01:45

Poşet poşet ayakkabı çaldı!

KISITLAMAYI FIRSAT BİLDİ. BAĞCILAR'DAKİ SİTEYE GİRİP 48 DAİRENİN ÖNÜNDEKİ AYAKKABILARI ALIP GİTTİ. ''100 ÇİFT AYAKKABIMIZ ÇALINDI'' DİYEN SİTE SAKİNLERİ İSYAN ETTİ...

O tantuniciye 24 ceza! 02:29

O tantuniciye 24 ceza!

ZONGULDAK'TAKİ TANTUNİCİ DÜKKANIN CAMINA ASTIĞI YAZI VE AKIL DIŞI SAVUNMASIYLA HERKESİ İSYAN ETTİRMİŞTİ. BUGÜN ALDIĞI 23 CEZAYA İTİRAZ ETMEK İÇİN GİTTİĞİ ADLİYEDE CEZALARINA CEZA EKLEDİ. BAKIN NEDEN?..

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Tüfekle dehşet saçtı! 02:09

Tüfekle dehşet saçtı!

ADAM KOMŞULARLA KAVGAYA TUTUŞTU, KARISI ONU KORUMAK İÇİN ELİNE POMPALI TÜFEĞİ ALIP 4 KİŞİYİ YARALADI. MAHALLELİ, EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜRKEN ONU BİZ KORUYORDUK DİYEREK KADININ BU YAPTIĞINA İSYAN ETTİ...

Yemek Siparişi Getiren Kuryeden Prezervatif Almasını İstemek 00:29

Yemek Siparişi Getiren Kuryeden Prezervatif Almasını İstemek

Verdiği siparişe not düşen bir müşteri, 1 kutu da prezervatif istemiş. O siparişi müşteriye götürecek olan kurye ise isyan etti...

  • PengoTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı 01:56

Kuyumcu kardeşler serbest bırakıldı

İDDİAYA GÖRE 30 YILDIR TANIDIKLARI KUYUMCU KARDEŞLER TÜM BİRİKİMLERİNİ ALIP KAÇMIŞTI. 2 KUYUMCU YAKALANINCA YÜZLERCE KİŞİ UMUTLANDI. ANCAK SONRA İKİSİ DE SERBEST KALINCA MAĞDURLAR İSYAN BAYRAĞINI AÇTI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir)

Arkadaşının akrabalarını ziyaret için köye giden adam tuvalet ihtiyacı için dışarıya çıkınca , işini bitirip döndüğünde soğuktan isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.732 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Ramazan günü karanlıkta kaldılar 02:36

Ramazan günü karanlıkta kaldılar

Evin boşaltılma kararından kiracıların haberi yoktu. Ta ki elektrik, su, doğalgazları kesileceği güne kadar. Haliyle de isyan ettiler...

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı 02:14

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ 8 KIZ ÇOCUĞU,,, AYLARCA SERVİS ŞOFÖRÜNÜN TACİZİNE UĞRAMIŞ, SKANDALI SHOW HABER DUYURMUŞTU... AİLELERİ İSYAN ETTİREN GELİŞMELERLE İLERLEYEN O DAVADA KARAR ÇIKTI....

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce