#İsyan

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği 01:44

Küçükçekmece'de tahliye gerginliği

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE'DE YAN YANA İKİ APARTMANDA OTURAN 15 AİLENİN MÜTEAHHİTLE ARSA SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK SONRASI EVLERİNİ BOŞALTMALARI İSTENDİ... KARARA İSYAN EDEN AİLELER POLİSE DİRENDİ... ÇATIYA ÇIKAN BİR EV S..

Evinin önüne araç park edene ceza! 02:45

Evinin önüne araç park edene ceza!

FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİNE İSYAN ETTİLER..

Otobüs biletinde tavan fiyat 02:22

Otobüs biletinde tavan fiyat

KURBAN BAYRAMI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, GÖZLER BİR KEZ DAHA BİLET FİYATLARINA ÇEVRİLDİ. YOLCULAR SON DÖNEMDEKİ FİYATLARI PAHALI BULUP İSYAN ETTİLER, ULAŞTIRMA BAKANLIĞI DA TAVAN FİYAT İÇİN DÜĞMEYE BASTI...

Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Lüks saat hırsızları yakalandı ama... 02:22

Lüks saat hırsızları yakalandı ama...

GEÇTİĞİMİZ HAFTA EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. 130 BİN LİRALIK LÜKS SAAT, ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR YÖNTEMLE ÇALINMIŞTI. HIRSIZ YAKALANDI. AMA SERBEST BIRAKILDI. PARASI BENDEN KESİLECEK DİYEN MAĞAZA ÇALIŞANI DU..

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Acayip İyi şarkı sözleri ile Anladım ki böylesiyle uğraşılmaz beni aşar (Gel otur da bir zahmet sor sorun ne diye) En sonunda bak ne oldu aşkımı da ettin yalan (Ne umdun buldun yani kimi koydun yerime) Bile bile göre g..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Sütsüz peynir olur mu? 02:29

Sütsüz peynir olur mu?

SÜT FİYATLARI ARTTIKÇA, PEYNİRDEKİ SAHTEKARLIKLAR DA ARTIYOR. KEMİK TOZU, MARGARİN, NİŞASTA DERKEN FIRSATÇILAR İÇİNDE 1 GRAM BİLE SÜT OLMAYAN PEYNİRLER ÜRETMEYE BAŞLADI. VATANDAŞLAR İSE SAĞLIĞIMIZ HİÇE SAYILIYOR DİYERE..

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı 01:47

Cepteki 10 lira gerçeği ortaya çıkardı

BİR ANNE OĞLUNUN CEBİNDEKİ 10 LİRADAN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHE MİDE BULANDIRAN BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI... YAKALANAN TACİZCİ SADECE 6 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALINCA AİLE İSYAN ETTİ...

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Mahallede ''ağaç'' isyanı 01:33

Mahallede ''ağaç'' isyanı

'AĞAÇ KATLİAMI' İDDİASI KÜTAHYA'DA BİR MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRIDI.... AĞAÇLARIN KESİLİP SİTE YAPILACAĞINI DUYANLAR SOLUĞU O ARAZİDE ALDI. GÖRDÜKLERİ MANZARA HEPSİNİ YIKTI. ŞOKUN BİTTİĞİ YERDE İSYAN BAŞLADI...

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu! 01:54

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu!

Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Me..

Aslan sesi ile uyanıyorlar! 01:29

Aslan sesi ile uyanıyorlar!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde mahalle arasında açılan hayvanat bahçesinde 2'si yetişkin 12 aslan ve 2 kaplan kükremeye başlayınca mahalleli isyan etti. Arsa sahibi Yılmaz Kıbrıs, işletme hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası! 02:58

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası!

BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA TAKTIĞI PERUKLA ÇOK KONUŞULAN KİBARİYE, BU KEZ DE SAÇLARINA KAYNAK YAPTIRDI. AMA İDDİAYA GÖRE PARASINI ÖDEMEDİ. KİBARİYE PARAMIZI ÖDEMEDİ DİYEN KUAFÖRLER BAKIN NASIL İSYAN ETTİ...

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Marketlerin çay oyunu! 02:17

Marketlerin çay oyunu!

ÇAYA ZAM AÇIKLAMASI SONRASI MARKETLERİ ETİKET DEĞİŞTİRME TELAŞI SARDI. BAZI MARKETLER ZAMDAN ÖNCE ALDIKLARI ÇAY PAKETLERİNİ, ZAMLI FİYATTAN SATABİLMEK İÇİN HABERİ ALIR ALMAZ RAFLARI BOŞALTTI. ÇAYI ESKİ FİYATTAN SATIN AL..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Konserde kriz... 02:16

Konserde kriz...

KONSERE ÇIKMADILAR, SEYİRCİLER İSYAN ETTİ...

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı 01:09

Skandal görüntüler! Tonlarca domates ve salatalık çöpe atıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde boş bir araziye dökülen tonlarca sebzenin görüntüsünü paylaşan vatandaş, yapılan fırsatçılığa isyan etti...

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce