#İyi niyetli papağan

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Neslihan - O İsim Birinci Olursa Aklımı Kaçırırım 12:00

Neslihan - O İsim Birinci Olursa Aklımı Kaçırırım

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 154. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'e final hakkındaki düşüncelerini ve finalde kimin birinci olması durumunda şaşıracağını sordu. Neslihan ise..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle 2:11:32

Beyaz Saray Düştü White House Down Film İzle

John kızının gözüne iyi görünebilmek için gizli serviste çalışmak için başvuru yapar. Başkan James Sawyer'in korumalığını yapmak ister Fakat John beklediği olumlu yanıtı alamaz. Kızına bu durumu açıklamak oldukça zordur..

  • Tv Series tarafından
  • 9.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

500 Adet Kazı Kazan'ı Bi Anda Kazımak (Bir Balya) 04:51

500 Adet Kazı Kazan'ı Bi Anda Kazımak (Bir Balya)

Herkese selam, bu videoda 500 adet kazı kazan kazıdık ve sonucunu sizlerle paylaştık, iyi seyirler! adı altında paylaşan kardeşimiz çoğu insanımızın hislerine tercüman olmuş durumdadır. Güzel kardeşimizin o videosunu sey..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı 00:45

Dünyanın En Tatlı Uyku Arkadaşı

Dünya üzerinde en iyi dostların köpekler olduğuna hepimiz hemfikiriz artık. Peki en iyi dostların verdiği güven ile uyumak? Minik ve sevimli ikilinin uyku keyfini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zula Oynuyoruz M4A1 07:00

Zula Oynuyoruz M4A1

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler dilerim bu gün m4a1 ile çok eğlenceli oynadım bence iyi seyirler...

Poker Gecesi Film İzle 1:45:02

Poker Gecesi Film İzle

Film Özeti Dedektifliğe yeni terfi eden polisimiz Stan Jeter, Indiana’da geleneksel hale gelmiş ritüeli yerine getirmek için işlerinde en iyi dedektiflerin oluşturduğu bir grupla poker oynamaya gider. Poker masasında esk..

  • Tv Series tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Zula Kapışıyoruz 28:57

Zula Kapışıyoruz

Zula Kapışıyoruz Ömer Ft Ömer . Herkese merahaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula çektik Ömer Kardeşimle Beraber iyi seyirler dilerim iyi seyirler. Kanalımıza abone olursanız çoklu oyunlar çoğalıcaktır...

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm 13:48

Zula Faruk İle Kapışıyoruz Ben Kazandımmm

Herkese merhaba ben ömer bugün faruk ile adaş adaş zula çektik iyi seyirler dilerim kanalımıza abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Gökhan Türkmen - _Dene_ 03:45

Gökhan Türkmen - _Dene_

Söz & Müzik : Serhat Tekin Düzenleme : Caner Anar Yönetmen : Murat Joker Miksaj : Sertaç Özgümüş Mastering : Çağlar Türkmen Stil Danışmanı : Birsen Ölmez TEŞEKKÜRLER..... ALP KIRŞAN BORA UZER GOLDEN SAVOY OTEL KEREM GÜ..

Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 ) 15:53

Tarla Yaptık Hızlandırıldı ( Minecraft Hard Survival Bölüm 3 )

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli minecraft oynadık tarla yaptık iyi seyirler Kanalıma abone olmayı unutmayın iyi seyirler...

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Kavun Bomba Oldu Patladı 07:49

Kavun Bomba Oldu Patladı

Kavunlarla Farklı 2 Deney İlginç Ve Bi O Kadarda Keyifli İyi Seyirler.... Abone Olmayı Unutmayalım Lütfen..

Survivor Adem Kılıççı  Bayram Mesajı 11:27

Survivor Adem Kılıççı Bayram Mesajı

Survivor 2017 2.si olan Adem Kılıççı - Hepinize iyi bayramlar diliyorum Kendinize iyi bakın..

  • ANKA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce