#İzlediği filmden etkilenen bebek

Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Michael B. Jordan ve Diğer Muhteşem Black Panther Oyuncularının Vücut Makyajları Nasıl Yapıldı 03:09

Michael B. Jordan ve Diğer Muhteşem Black Panther Oyuncularının Vücut

Killmonger'ın yani Michael B. Jordan'ın vücut makyajı Marvel'ın efsane filmi Black Panther filmini izleyenlerin gözünden kaçmamıştır. Filmde sadece Michael B. Jordan değil birçok oyuncunun vücut makyajı dikkatleri çekiyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslan Kral'ı İzlerken Duygusallaşan Köpek 01:52

Aslan Kral'ı İzlerken Duygusallaşan Köpek

Zamanın müthiş animasyon filmi aslan kralı izleyen sahibine eşlik eden köpek, filmden oldukça etkilenmiş ve oldukça duygusallaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damalı Ninja izle Türkçe Dublaj izle, 1:19:12

Damalı Ninja izle Türkçe Dublaj izle,

Umarim filmden zevk alirsiniz I hope you enjoy the movie..

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj ) 1:18:47

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj )

Profesör Oldman ve garip asistanı Dwight bir miti aydınlatmak için Hell House isimli bir eve gitmek zorundadırlar. Bu nedenle ilk filmden tanıdığımız dört öğrenciye ödev veren Profesör Oldman'ın asıl amacı evde yıllar ön..

  • PengoTV tarafından
  • 29.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:41

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dünyanın dört yanında fırtınalar koparan ve kendine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin doz..

Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

20 Bin Çekirdek ile Portre Yapan Yetenekli Sanatçı 02:00

20 Bin Çekirdek ile Portre Yapan Yetenekli Sanatçı

Çinli sanatçı Ai Weiwei'nin bir sergisinde yaptığı konuşmadan etkilenen Malezyalı sanatçı Red Hong Yi 20 bin adet çekirdek kullanarak portre yaptı. 'Çekirdek evde tüketilen bir şeydir ama aynı zamanda evrimsel bir sembol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur'da Akın'la Tuğçe Arasında Tehlikeli Gerginlik!! 01:40

Kısmetse Olur'da Akın'la Tuğçe Arasında Tehlikeli Gerginlik!!

Kısmetse Olur evinde ,Akın Babasının Yanındaki Oturuşu Yüzünden Tuğçeye Kızıyor.Akın'ın sözlerinden etkilenen gelin adayı gözyaşlarına hakim olamıyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu 01:13

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu

Peru'da sel ve toprak kaymaları nedeniyle can kaybı artarken dün afetten en fazla etkilenen yerlerden Canete'de bir sürücü suda sürüklenen aracı içinden son anda kurtuldu. O anlar kameralara yansıdı. Sulara gömülen yol..

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı 00:45

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 14.Bölüm Fragmanı yayında! Tarık ve Bahar'ı birlikte gören Melis deliye dönüyor! Seçil'in sözlerinden etkilenen Melis bu durum karşısında ne yapacak? Tarık, Melis'e durumu açıklayabilecek mi?..

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı 01:16

Antalya'da Maden Ocağında Göçük - 2 Işçi Mahsur Kaldı

Antalya'nın Kemer ilçesindeki kömür madeninde metan gazı sıkışması sonucu 2 işçi ocakta mahsur kaldı. Gazdan etkilenen bazı işçiler de hastanelere sevk edildi...

Yetenekli Sanatçıdan 20 Bin Çekirdek ile Portre Yapımı 02:00

Yetenekli Sanatçıdan 20 Bin Çekirdek ile Portre Yapımı

Çinli sanatçı Ai Weiwei'nin bir sergisinde yaptığı konuşmadan etkilenen Malezyalı sanatçı Red Hong Yi 20 bin adet çekirdek kullanarak portre yaptı. 'Çekirdek evde tüketilen bir şeydir ama aynı zamanda evrimsel bir sembol..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Baba-Oğul Lada Marka Aracı Silahlı 'Transformers'a Dönüştürdü! 02:34

Çılgın Baba-Oğul Lada Marka Aracı Silahlı 'Transformers'a Dönüştürdü!

Singapur ziyaretinde satın aldığı Transformers oyuncağından çok etkilenen Gennadiy Koçerga gerçeğini yapmaya karar vermiş. Oğlu Sergey ile birlikte kolları sıvayan çılgın baba 6 ayın sonunda da Lada araçlarını böyle bir ..

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı! 06:09

Adı Efsane 24.Bölüm - Geçmiş Geçmişte Kaldı!

Hakan ve Naz arasında duygusal bir bağ oluşuyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gelen Hakan ve Naz, geçmişte yaşadıkları olumsuz şeyleri konuşuyor arasında yakınlaşma oluyor. Her fırsatta karşılaşarak bir araya gele..

  • ANKA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni 04:46

Dolunay 9. Bölüm - Aşk Üçgeni

9. Bölüm Özet: Ferit'le aynı ortamda bulunmak Nazlı için gittikçe daha zor olmaya başlar. Bir yandan Ferit'e karşı duyguları diğer yandan sakladığı sır onu sıkıştırır. Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken o..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 6.Bölüm Fragmanı 00:55

Meryem 6.Bölüm Fragmanı

Meryem 6.Bölüm Fragmanı yayında! Savaş'ın sözlerinden etkilenen Meryem, Oktay'ın söylediklerine inanmıyor! Peki Meryem sonunda onu korumaktan vazgeçip her şeyi itiraf edecek mi?..

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı 03:56

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı

Antalya’da bir evde çıkan yangın korkuttu. Dumandan etkilenen yaşlı bir kadın hastaneye kaldırıldı..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf! 05:56

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf!

Kıvanç’ın tehdidi üzerine maçta kötü oynayan Hakan, Fiko'nun konuşması üzerine maça tekrardan giriyor ve takımın kazanmasını sağlıyor. Maçı kazanarak Fiko'nun hayallerini ona geri veren Hakan, Sibel'İn kendisini öptüğünü..

  • ANKA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:48

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Tutsak 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın Elif'e olan aşkını öğrenen Kenan, bu aşka engel mi olacak? Elif, Bahadır'ın evlilik teklifine ne cevap verecek?Elif'in varlığının kend..

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...