#İzlediği filmden etkilenen bebek

Afgan Ailenin Evinde Yangın 02:22

Afgan Ailenin Evinde Yangın

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Afgan ailenin kaldığı dairede sobadan sıçrayan kıvılcımdan çıkan yangın, itfaiye tarafından diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen gence ambulansta müdahale edild..

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu 01:47

Temizlik İçin Tiner Kullanan 2 Kişi Hastanelik Oldu

Şanlıurfa'da motorcu dükkanını temizlemek için tiner kullanan 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Haliliye ilçesine bağlı Melik Cabbar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motor tamircisinde ..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Endonezya'daki Yanardağda Volkanik Hareketlilik Devam Ediyor 01:25

Endonezya'daki Yanardağda Volkanik Hareketlilik Devam Ediyor

Endonezya'nın Bali Adası'nda yanardağdan püsküren kül ve duman nedeniyle Bali'deki havalimanının bir gün daha uçuşlara kapalı olması kararlaştırıldı, uçuşların iptalinden olumsuz etkilenen yolcu sayısı 100 bini geçti...

Çinçinde Kekoları Kışkırtmak 07:19

Çinçinde Kekoları Kışkırtmak

Görüntüde Bağcılarda milyonlarca video çekenlerde etkilenen genci izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu 07:02

Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Adana’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan 3 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen kadınlar hastanede tedavi altına alındı...

Rihanna'nın Çatlak Şanzele Özenmesi 00:13

Rihanna'nın Çatlak Şanzele Özenmesi

Çatlak Şanzel canlı yayında küfür etmesinde etkilenen Rihanna'dan benzer bir yorum geldi izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle 1:34:44

Kara Kule - The Dark Tower Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir 01:20

Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir

En üst tabakada yer alan kanser türü bazal hücreli cilt kanseri. Bazal hücreler kanserden en çok etkilenen hücre olduğundan bazal hücre cilt kanseri sık görülür. Bazal hücreli kanser tipi yalnızca bulunduğu yeri tahrip ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Alternatif Buz Hokeyi 00:15

Evde Alternatif Buz Hokeyi

Buz hokeyi maçını izledikten sonra etkilenen iki kardeş evdeki malzemelerle kendi oyun alanlarını kurmuş. Zekice!..

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:42

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Sosyal Medyadan Para Kazanmak Günah mı Sorusu 00:54

Sosyal Medyadan Para Kazanmak Günah mı Sorusu

Nihat Hatipoğlu ile İftar programının son bölümünde youtuber'ların çok para kazanmasında etkilenen çocuk sosyal medyadan para kazanmak günah mı diye sordu..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor 01:35

ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor

Koronavirüs nedeniyle pek çok sınavın yapılacağı tarih ertelenmişti. Salgından etkilenen adaylar ise sınavlara başvuru yapmamıştı. Adayların mağdur olmasını istemeyen ÖSYM 3 sınav için yeni başvuru hakkı tanınacağını açı..

Başakşehir’de 15 katlı binada korkutan yangın 00:57

Başakşehir’de 15 katlı binada korkutan yangın

Başakşehir’de 15 katlı binanın 8. katındaki dairede çıkan yangında itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ani ve gizemli bir miras işi Danny (Anthony Ilott) ve arkadaşlarını Batı Virginia tepelerinin derinliğinde yer alan, unutulmuş bir tatil yeri olan Hobb Springs’e sürüklemiştir. Hobb Springs ile garip bir çift ol..

Yalova'da yapımı devam eden hastanede 8,5 şiddetinde depremde dahi ameliyat yapılabilecek 05:21

Yalova'da yapımı devam eden hastanede 8,5 şiddetinde depremde dahi ame

1999 Marmara Depremi’nden en fazla etkilenen iller arasında olan Yalova’da, yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin temeline yerleştirilen izolatörlerle, 8,5 şiddetinde depremde dahi ameliyatlar yapılabilecek...

İzmir’de korkutan ev yangında bir kişi dumandan etkilendi 01:25

İzmir’de korkutan ev yangında bir kişi dumandan etkilendi

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 5 katlı binanın 4’ncü katında yangın çıktı. Korkutan yangında daire içerisinde kalan ve dumandan etkilenen bir kişi kurtarılarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı...

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi... 01:21

Hindistan'da yer kalmadı, cenazeler sokaklara dizildi...

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları rekor kıran Hindistan'da durumun vehametini gözler önüne seren görüntü kaydedildi. Cenazelerin art arda taşındığı ülkede kapısı kırık bir ambulanstan cenaze düştü. O anlar san..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

#zELzELE 09:23

#zELzELE

#zELzELE Tuğçe Kandemir, Heijan, Bilal Hancı, Nigar Muharrem, Eylül Öztürk, Ekin Uzunlar, Muti, Pınar Süer, Hüseyin Kemancı [İstanbul Strings], Can Yüce, Nahide Babashli, Mesut Çakır, Volkan Arslan, Ergün Şenlendirici, ..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..