#İzlediğiniz tüm kaza testlerini unutun

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Dökülen Karpuzları Farketmeyip Yola Devam Eden Sürücü 01:43

Dökülen Karpuzları Farketmeyip Yola Devam Eden Sürücü

Tüm kamyon dolusu karpuz bir kamyondan yola uçtu ve motorcunun kamerasına yansıyan görüntülerde sürücünün hiç hızını kesmeden yola devam ettiği görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılan Sanılıp Öldürülen Oluklu Kertenkele 00:34

Yılan Sanılıp Öldürülen Oluklu Kertenkele

Türkiye'de tüm bölgelerde akarsu kenarları ve çalılık alanlarda görülebilen, bacakları olmadığı için sürünerek hareket eden oluklu kertenkeleler, uysal bir hayvan olmasına rağmen yılana benzerliği nedeniyle zehirli sanıl..

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 72. Bölüm Özeti 18:32

Survivor 2018 72. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yaşanan kıyasıya rekabet tüm hızıyla sürüyor...

  • BETA tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslan Öldüren Bufalo 00:47

Aslan Öldüren Bufalo

Aslan Öldüren Bufalo saldırısı Hayvanlar Alemi kaplan timsah saldırısı kavgası avlanması ve tüm hayvanlar için kanalımıza abone olun yaptığınız her yorum beğeni sizlere daha kaliteli ve güzel videolar sunmamız için bizle..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kremşantili Poğaça Tarifi 04:58

Kremşantili Poğaça Tarifi

1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya kullanin) 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı yada margarin 1 su bardağı ilik süt 1 tatli kaşığı seker 2 tane yumurta (Hamura birini tüm kirin digerinin sadece beyaz hamura..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Bici Bici'yi Çin'e Götüren Adanalı 00:57

Bici Bici'yi Çin'e Götüren Adanalı

Adana'nın meşhur buzlu tatlılarından bici Bici'yi Çin'de tanıtmaya karar veren Adanalı tüm Çinlilerin yediğinden emin oluyor ...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk 00:40

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk

Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinli çocuk, işgalci İsrail güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen duvardan atlayıp Mescid'-i Aksa'ya girdi. Filistinli çocuğun bu cesur davranışı sosyal..

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç 01:31

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç

Hep demişimdir Tüm şakalar bir yana, annelere yapılan şakalar bir yana diye. Anneyle şaka olmayacağının bir göstergesi de bu videomuzda. İyi seyirler efenim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil ) 01:51

Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil )

Günlerdir üzerinde çalıştığınız dokümanı bilgisayarda kaybedince aşağıdaki eylemlerden hangisini yaparsınız ? A) Derin bi nefes alır, sonra hönkürerek ağlarım. B) Bildiğim tüm duaları dokümanı bulana kadar yüksek sesle ..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi 02:22

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Bayatlamayan tuzlu kurabiye nasıl yapılır? 250 g margarin, 2 yemek kaşığı sıvı yağ yoğurma kabına alınarak karıştırılır, 2 yemek kaşığı sirke, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 paket kabartma tozu eklenere..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar 04:11

Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar

Gün geçmiyor ki hayanlar aleminin tatlı videolarına bir yenisi daha eklenmesin. Kanalıma ait tüm videolar için abone olmayı unutmayınız...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu 01:00

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu

Tuzlama hareketi ile fenomene dönüşen, tüm dünyada Saltbae akımını başlatan sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin hipnoz edici kaburga şovunu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Cheesecake Tarifi 04:55

Çilekli Cheesecake Tarifi

Bu pasta SENIN icin Tüm Anneler ve anne adaylari icin gelsin. Pastayi sende sevdigin arakdaslarinla ve bu pastayi hak eden Annelerle paylas.)..

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Survior 2018 02:52

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Sur

Türkiye seyahati için oynanan oyunun ilk raundunu kazanan Gönüllüler'de keyifler yerinde... Tüm takım oynanacak ikinci oyuna kilitlendi!..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı 00:55

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, Cüneyt'i tüm yaptıkları için ölümle cezalandıracak mı? Ferhat ve Aslı, hayatlarındaki kötülükleri çıkartarak; yeni bir hayata başlangıç yapmak için birbirlerine söz ve..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..