#İzlediğiniz tüm kaza testlerini unutun

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

15 Araç Birbirine Girdi! 00:23

15 Araç Birbirine Girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 15 aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldi. Yoğun trafikte bir aracın ani fren yapmasıyla birlikte, arkadan gelen araçlar birbirine girdi. Trafiği kilitleyen kaza anı g..

  • Cowboy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı 00:25

Geri Giden Minibüsün Altında Kaldı

Kaza, Polatlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Plevne Caddesi üzerinde geri geri giden 63 RB 287 plakalı minibüs, o sırada caddede bulunan Ziya Karaduman’a (67) çarptı. Karaduman’a ç..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada 00:28

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada

Kaza yapmak için hiçbir sebebin olmadığı bir yerde kaza yapan kadın sürücü böyle görüntülendi. Rusya'da yaşanan olay araç kamerasına yansıdı...

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu 00:42

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu

Bu kaza yayayı da motosikletliyi de canından etti. Rusya'da otoyoldan karşıya geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Kaza sonrası kadın da motosiklet sürücüsü de metrelerce savruldu. Korkunç kazada sürücü de yaya da h..

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu! 00:22

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu!

Brezilya'da hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, kontrolü kaybedince kaza yaptı. Feci kaza sonucunda motosiklet sürücüsünün bacağı koptu...

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti 00:19

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti

Hindistan'da korkunç bir kaza gerçekleşti. Dikkatsiz otobüs şoförü, önce yol kenarında temizlik yapan işçiye çarptı. Ardından refüje takılarak yere düşen adamın başının üzerinden geçti. Talihsiz adam oracıkta hayatını ka..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı 01:02

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı

Çorum'da otomobiliyle ara sokağa giriş yapmaya çalışan sürücü, iddialara göre fren yerine gaza basınca önce yoldaki bir yayaya ardındansa bekleme motosikletiyle bekleme yapan bir kişiye çarptı. Kaza, Çöplük Çarşı'nda mey..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı 01:24

Silifke’de Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı- 33 Yaralı

Mersin’in Silifke İlçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 33 kişi yaralandı. Yaralılardan bir bölümünün tedavileri, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılırken, diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet H..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

7 Farklı Muhteşem Dudak Makyajı 04:55

7 Farklı Muhteşem Dudak Makyajı

7 değişik dudak desenlerinin ve mükemmel rujların bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler. Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şık Şal Modelleri 03:09

Şık Şal Modelleri

Birbirinden şık kullanışlı şal modellerini izlediğiniz için teşekkürler.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık  Topuz Modeli Yapılışı 03:01

Çok Şık Topuz Modeli Yapılışı

Özellikle gece ve gündüz özel davetler için tercih edebileceğiniz çapraz modelli topuz yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyi..

  • Kadınca tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolayca Yapabileceğiniz 4 Saç Modeli 04:57

Kolayca Yapabileceğiniz 4 Saç Modeli

Harika okul saç modellerinin ve topuz yapmanın bulunduğu videomuzu izlediğiniz için teşekkürler. Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.351 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI 19:59

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERn2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMInYENİ MÜFREDATnKÜME,KÜMENİN GÖSTERİMİ,LİSTE YÖNTEMİ,VENN ŞEMASI,ORTAK ÖZELLİK YÖNTEMİ,KÜME ÇEŞİTLERİ,BOŞ KÜME,EŞİT,DENK ,AYRIKSONLU ,S..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI 19:59

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERn2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMInYENİ MÜFREDATnKÜME,KÜMENİN GÖSTERİMİ,LİSTE YÖNTEMİ,VENN ŞEMASI,ORTAK ÖZELLİK YÖNTEMİ,KÜME ÇEŞİTLERİ,BOŞ KÜME,EŞİT,DENK ,AYRIKSONLU ,S..

2018-2019 9.SINIF,MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ 31:16

2018-2019 9.SINIF,MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ

1.sorunun çözümü 01:26n2.sorunun çözümü 02:52n3.sorunun çözümü 03:57n4.sorunun çözümü 05:09n5 sorunun çözümü 06:02n6.sorunun çözümü 06:54n7.sorunun çözümü 08:53n8.sorunun çözümü ..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

ABD ,Teksas' daYılbaşı kutlaması  sırasında bir kurşunla Milletvekili Armando Martinez öldü 00:52

ABD ,Teksas' daYılbaşı kutlaması sırasında bir kurşunla Milletvekili

ABD Texas'da Milletvekili olan Martinez Yılbaşı kutlaması sırasında dışarıda kaza sonucu düşen merminin kurbanı oldu.Komşuları olayı duyduktan sonra telaşla tüm çocuklarını eve kapatıp, onun için üzüldüklerini söyled..