#İzlemesi keyif veren tel Örgü yapımı

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi 03:10

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi

Şehriyeli yoğurt çorbası için malzemeler 3 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un Bir adet yumurta 2 litreye yakın Kaynar su Bir çay bardağı tel şehriye 1,5 su bardağı nohut (isteğe göre kullanmaya bilirsiniz) Üzeri için ..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Şehriyeli Prinç Pilavı Tarifi 02:55

Şehriyeli Prinç Pilavı Tarifi

Şehriyeli Prinç Pilavı Tarifi Malzemeler 1buçuk su bardağı pilavlık baldo pirinçı 1 çay bardağı tel şehriye Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz YAPILIŞI Sıvı yağ koyduğumuz tencereye ..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların 05:46

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların Müzik Dinle Şarkı Sözleri boyalı da saçların ruhuma dolanırken tel tel boğuluyorum aman, yok ilacı bunun, tez gel kollarında kördüğümler çözülmez mi gönül? ağrısında durur cevabı ama..

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 03:49

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman

Özlem Çelik - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman Şarkı Sözü Kirpiğin kaşına değdiği zaman Bekleme sevdiğim vur beni beni Sevdanın şafağı söktüğü zaman Diyardan diyara sal beni beni Saçların rüzgarı tel tel biçende Dudağın ..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Günün Stresini Alacak Aşırı Rahatlatıcı Video 2017 Rahatlatan Videolar 11:39

Günün Stresini Alacak Aşırı Rahatlatıcı Video 2017 Rahatlatan Videolar

İzlemesi Aşırı keyif alacağınız video sizlerle .İzle Hd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağzıyla Eşek Kaldıran Adam 00:29

Ağzıyla Eşek Kaldıran Adam

Farklı yeteneklere sahip insanları izlemesi her zaman keyif vermiştir ancak bu adamın yeteneği oldukça ilginç...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipnoz Eden Parmak Dansı 00:59

Hipnoz Eden Parmak Dansı

Hem izlemesi aşırı keyif veriyor hem de hipnoz edip bağımlılık yapıyor. Çok muazzam değil mi yahu? Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Souad Massi Le bien Et Le Mal 03:16

Souad Massi Le bien Et Le Mal

Acı veren iyi şey Ama nerden de geldi şimdi bu garip his beni cezbeden beni rahatsız ettiği kadar. Güzellik tarafından bıçaklanmış bir halde titriyorum. Sanki kalbimdeki bir bıçak gibi, Yara kalbimi boylu boyunca geçiyo..

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Honda Civic Type R Test Sürüşü 18:02

Honda Civic Type R Test Sürüşü

Honda Civic Type R Test Sürüşü videosu yayında… 320 beygir gücündeki yeni Honda Civic Type R’ı İzmit Körfez Pisti’nde detaylı bir şekilde test ettim. Tabiri caizse ciğerini söktüm de diyebilirim. Ben yeni Civic Type R’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu 14:35

Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu

Burak Güngör'ün devamlı olarak o makyajı ben yapsam, ben de güzel olurum laflarına karşılık çekilen cevap videosudur. Biz çekerken çok keyif aldık, umarız izlerken siz de keyif alırsınız!..

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet 15:49

Fatmanur Öztekin Benimle Düğüne Hazırlanın Makyaj Ve Kıyafet

Herkese merhaba bugün sizlerle Benimle Düğüne Hazırlanın adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj 23:19

Fatmanur Öztekin Tamamen Bronze Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle Tamamen Bronze Makyaj adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı 15:23

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Bahar Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle yeni ürünlerle bahar makyajı adlı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım 10:41

Fatmanur Öztekin Tüm Fondötenlerimi Karıştırdım

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte tüm fondötenlerimi karıştırdım adı altında bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi 08:09

Fatmanur Öztekin Nasıl Eyelıner Çekiyorum Jilet Gibi

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte nasıl eyeliner çekiyorum adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın 17:53

Fatmanur Öztekin Sevgililer Gününe Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle sevgililer gününe benimle hazırlanın adı bir video paylaşıyorum, Ben sizlerle bunu paylaşırken çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey) 46:59

RUM YANİ'NİN MEYHANESİ FULL ALBÜM 47 DAKİKA (Music Of Turkey)

RUM YANNİNİN MEYHANESİ Fasıl, keyif, hüzün, eğlence hepsi bu meyhanede sevenleriyle buluşuyor. Biribirinden güzel en sevilen fasıl gecelerinin vazgeçilmezi şarkılar, eskimeyen sanat müziği ezgileri keyfinize keyif katara..

Gökhan Keser - Unutulmuşum 03:10

Gökhan Keser - Unutulmuşum

Olsan da olmasanda yaşarım ben bu aşkı Gerekirse efendi gibi çekerim de acımı Keyif senin gönül senin yine sen bilirsin Yandığı gibi sönerde içimin lavı Sen iyi ol gönlünü hep hoş tut Ben solmuşum gül gibi Sedefi ..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı 11:55

Fatmanur Öztekin Hayatımın En Kötü Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle kuzenimle bir video paylaşmak istedim beni maymuna çevirse de editlerken de paylaşırken de çok keyif aldım, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın 20:47

Fatmanur Öztekin Ev Partisine Benimle Hazırlanın

Herkese merhaba bugün sizlerle yılbaşı makyajları serisinin 4. videosunu çekiyorum, yılbaşını evde partileyerek kutlicaklar için şaç makyaj ve kombin önerisinde bulunduğum bir video çektim ben videoyu çekerkende editler..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

KAYMADAN VUR CHALLENGE !! ( CEZALI ) 14:11

KAYMADAN VUR CHALLENGE !! ( CEZALI )

Merhaba arkadaşlar, bu videomuzda futbol becerilerimizi konuşturmaya çalıştık... Gelin görün ki pek başarılı olduğumuz da söylenemez :) Kaleye asılı üç kovamızın içinde gübre, un ve boya bulunmaktadır. Bu videoda amacım..

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce