#İzlerken keyif alacağınız kano yapılışı

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı 21:03

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerl..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı 19:09

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğer..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler ) 20:42

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler )

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı 23:15

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum 09:58

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum

Hepinize merhabalar :) Bu videomda saçlarımı kurutup şekillendirirken sizin de merak ettiğiniz boncuklu perde/tres kaynak deneyimimi paylaştım.Sevgili arkadaşım @chunlibeauty sayesinde tanıştığım bu hızlı saç uzatma t..

Cerem Onurluer - OHO 03:06

Cerem Onurluer - OHO

Cerem Onurluer - OHO Dinle OHO Söyle be kader yaz gidişatı Kaç acı var daha düş küsüratı Gönder hepsini çekmişim alayını Başlasın hadi ver işareti Kıymadan bana aşk aşireti Ezber etmişim hasretin babasını Keyif beni..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Hipnotize Edici Görüntüsüyle Ürünlerin Taşıcıyı Bantlar Üzerindeki Muhteşem Yolculuğu 00:59

Hipnotize Edici Görüntüsüyle Ürünlerin Taşıcıyı Bantlar Üzerindeki Muh

Ürünleri birbirinden ayırıp belirli bir düzene göre sıralayan taşıyıcı bantları izlerken insan adeta hipnotize oluyor. Seyir zevki yüksek çok yönlü taşıyıcı bantların o anları. haydi seyredelim :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Aksiyon Sahnelerinin Kamera Arkası 02:55

Hollywood Aksiyon Sahnelerinin Kamera Arkası

Sinemada bolca izlediğimiz, izlerken hayran kaldığımız aksiyon sahneleri bizlerin önüne muhteşem bir teknoloji ile yoğrulduktan sonra geliyor. Peki bu teknoloji ile temas etmeden önce gerçekte nasıl görünüyor? Merak ediy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.506 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Golf'ta Güzel Hareketler 04:20

Golf'ta Güzel Hareketler

İşte bu,, muhtemelen göreceğiniz en destansı güzel hareketler derlemesidir! Tenis, havuz, araba ve ev atışları ile bunları birkaç hafta içinde filme çekildi. Umarım, sizler için çektiğimiz farklı golf çekimlerini izle..

  • Cowboy tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün- İnsanda Ekranı Yalama Hissi Uyandıracak Dondurma Hazırlanışı 00:38

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün- İnsanda Ekranı Yalama Hissi Uyan

İzlerken insanı hipnotize eden hiç bitmesini istemeyeceğiniz görüntülerde bugün mükemmel dondurma hazırlanışı.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Dolu Video! 01:29

Yükseklik Korkusu Olan İnsanlara Üç Buçuk Attıran Gençten Adrenalin Do

Yüksek binaların üstünde adrenalin dolu gösteriler yapan Oleg Cricket yine çatılarda kaydettiği görüntüleri ile insanlara üç buçuk attıran bir video yayınladı. İzlerken dahi gerim gerim gerildiğimiz anlarda Oleg aşırı ra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıkılmadan Tüm Gün İzleyebileceğiniz LEGO'dan Yapılan Harika Sistem 02:16

Sıkılmadan Tüm Gün İzleyebileceğiniz LEGO'dan Yapılan Harika Sistem

Japon LEGO dehası Akiyuky’nın yeni oyuncağı şimdiye kadar yaptıkları arasında en hipnotik olanlarından olabilir. Aynı anda 7 farklı yöne hareket edebilen sistemi izlerken hiç bitmemesini isteyeceksiniz...

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölünen 4K Kamera 04:05

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölüne

Su jetiyle önüne gelen her şeyi parçalayan What's Inside? kanalı bu defa bir 4K kamerayı ortadan ikiye böldü. İzlerken insana garip bir şekilde haz veren görüntü bugünün izlemesi aşırı keyifli videomuz oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölünen Tabak,Saat,Bitcoin,Bıçak,Satır,Biftek.... 04:00

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün: Su Jetiyle Ortadan İkiye Bölüne

Merhaba, Bugün Su jetiyle (hidrobasit) önüne gelen her şeyi parçalayan Weser Firmasının CNC Makinası kanalı bu defa bir Tabak,Saat,Bitcoin,Bıçak,Satır,Biftek ortadan ikiye böldü. İzlerken insana garip bir şekilde haz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce