#İzmir’de yaşayan

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek 01:40

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek

AFAD görevlisi Atıl Hepçorman, Ayda Gezgin'in buldukları ilk andaki sözlerini paylaştı: Ayda sen misin? dedim. 'Buradayım benim. Annem birazdan gelecek.....

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Depremde Yıkılan Binaların Molozlar Sahiplerinin İncelenmesi İçin Güvenli Alana Götürüldü 05:50

Depremde Yıkılan Binaların Molozlar Sahiplerinin İncelenmesi İçin Güve

Depremde yıkılan binaların molozları, sahiplerinin incelemesi için güvenli alana götürüldü. Molozların içlerinde değerli eşyalar emniyet ekipleri tarafından tutanak tutularak karakola götürüldü...

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

Ayda'nın Babası Eşinin Cenazesinde Konuştu 02:39

Ayda'nın Babası Eşinin Cenazesinde Konuştu

Ayda'nın babası eşinin cenazesinde konuştu..

Panik anları sesli mesajlarda 02:10

Panik anları sesli mesajlarda

KİMİ 'ŞU AN EVDE DEĞİLİM. NE OLUR ÇOCUKLARIMA BAKAR MISINIZ?' DİYE SORDU... KİMİ KAPININ SIKIŞTIĞINI, DIŞARI ÇIKAMADIĞINI SÖYLEYİP YARDIM İSTEDİ... DEPREMDE YAN YATAN BİNADAKİ KOMŞULAR­, TELEFONA SARILIP WHATSAPP GRUBUND..

9 yaşındaki Alya çarşafla kurtuldu! 02:31

9 yaşındaki Alya çarşafla kurtuldu!

9 yaşındaki Alya çarşafla kurtuldu!..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

Restorandan Aldıkları Yemekleri AVM'de Yerde Yiyen Vatandaşlar 00:46

Restorandan Aldıkları Yemekleri AVM'de Yerde Yiyen Vatandaşlar

İzmir'de, corona virüs tedbirleri kapsamında, masa ve sandalyelerin kaldırıldığı alışveriş merkezindeki yemek katında restoranlardan yiyecek alanlar, yere oturarak yedi. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir doktor daha korona kurbanı! 02:11

Bir doktor daha korona kurbanı!

Azmiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı, tam 25 sene sonra okula geri dönmüştü. Doktor Adnan Çetin memleketi İzmir'de toprağa verildi...

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muamelesine tepki 00:09

İçişleri Bakanı Soylu'dan Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muame

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir’in Foça ilçesi Aslan Burnu açıklarında 31 göçmenin kurtarıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muamelesine tepki gösterdi. Bak..

Online kız isteme merasimi 01:50

Online kız isteme merasimi

ERKEK TARAFI ORDU'DA, KIZ TARAFI İZMİR'DE, AKRABALARSA TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA FARKLI ŞEHİRLERDEYDİ. ARAYA VİRÜS GİRDİ. HAL BÖYLE OLUNCA KIZ İSTEME MERASİMİ ONLINE DÜZENLENDİ. MERASİM SANAL AMA DUYGULAR GERÇEKTİ...

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı 01:25

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı

İzmir’in Bornova ilçesinde, depremde hasar aldıktan sonra alınan kararla yıkılan bir binanın demirlerini toplayan iki hurdacı grup, taşlı ve sopalı kavga etti. 2 kişinin yaralandığı kavra cep telefonuyla görüntülendi...

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti 01:52

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca 28 göçmenin Türk kara sularına geri itilme anları kameraya yansırken, Sahil Güvenlik ekiplerince göçmenler kurtarıldı...

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Korkutan deprem fırtınası! 02:33

Korkutan deprem fırtınası!

Korkutan deprem fırtınası!..

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Kaçak parfüme canlı yayında baskın! 01:01

Kaçak parfüme canlı yayında baskın!

CANLI YAYINDA KAÇAK PARFÜM TANITIMI YAPIYORDU. SANİYELER SONRA İÇERİ POLİS GİRİNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. BAKIN İZMİR'DEKİ KAÇAK PARFÜM BASKINI NASIL SONLANDI?..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..

Suçunu itiraf etti- Ben yaptım! 02:10

Suçunu itiraf etti- Ben yaptım!

KORKU KİMSEYİ ÖLÜMDEN DÖNDÜRMEZ, ASLAN GİBİ YAŞAYIN... BU SÖZLER, BATTANİYEYE SARILI CESEDİ ORMANDA BULUNAN 20 YAŞINDA GENÇ BİR KADINA AİT... 4 GÜNDÜR ARANAN AYŞE NAZLI KINACI'YI KATLEDEN CANİ, KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ..

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAKALANDI 00:41

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

DUR İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ BİR KİŞİ İLE GÖZ ALTINA ALINDI...

Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ 03:27

Halit Bilgiç - Bulamadım ( 2021 ) YENİ

Seni sordum dağlarıma Esen deli rüzgarıma Gökte uçan turnalara bulamadım bulamadım Bulamadım bulamadım Yar ben seni bulamadım Her yerde seni Aradım Ama seni bulamadım Açtım ellerimi göğe Tanrı'dan seni diledim Herkest..

İKİ İLDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 00:57

İKİ İLDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

17 ŞÜPHELİNİN YAKALANDIĞI OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SİLAH BULUNDU..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Deprem korumalı yatak tasarladı! 02:30

Deprem korumalı yatak tasarladı!

GENÇ GİRİŞİMCİ İZMİR DEPREMİNİN SİMGE İSİMLERİNDEN AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANINDAN ETKİLENDİ, AKLINA HAYAT KURTARACAK BİR FİKİR GELDİ. PROJENİN SONUNDA ORTAYA DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN DEPREM YATAĞI ÇIKTI.....