#İzzet yıldızhan olsun mu olmasın müzik dinle

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

İkiz bebekler şekerlemi şeker ! 00:29

İkiz bebekler şekerlemi şeker !

Allah beraberlerinde olsun analı babalı büyümeyi nasip etsin..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
cesur çocuk babasını ölümden kurtardı 05:05

cesur çocuk babasını ölümden kurtardı

Mazlumun ahı zalimin ateşi olsun . Heyecan dolu,Dramatik bir film...

  • PengoTV tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ferhan Şensoy’un Bana Verdiği Olağanüstü Cevap 00:32

Ferhan Şensoy’un Bana Verdiği Olağanüstü Cevap

Ustaların ustası Ferhan Şensoy’a haftalar önce bir soru sormuştum yanıtlasın diye Spotify’da yanıtlamış sağ olsun. Instagram’daki nickime de takılmadan yapamamış. Keyifle izliyoruz efendim....

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaan Kural Efsane Tweetini Anlattı - AB ile Sohbet Kesitleri 02:16

Kaan Kural Efsane Tweetini Anlattı - AB ile Sohbet Kesitleri

Spiker Kaan Kural, çok retweet edilen, alıntılanan ve bir yerlere cevap olarak yapıştırılan meşhur, KALKTI VALLAHA NE DEYİM HELEL OLSUN tweet'inin hikayesini Alper Biçen ile twich sohbetinde anlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşkın dansı Tango...... 02:25

Aşkın dansı Tango......

Müthiş bir dans. Neşe ve sevinç için de, güzel bir akşam olsun. Sevgiyle. Not:Öğrenmeden sakın denemeyin, piste yapışırsınız... :)))))))))))))))))..

  • PengoTV tarafından
  • 2.167 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patron  Sagopa Kajmer - Siyah Official Video 03:50

Patron Sagopa Kajmer - Siyah Official Video

Sagopa Kajmer Ve Patron'dan Güzel 1 Düet Keyifli Dinlemeleriniz Olsun :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Cihan Mrtezaolu - Mart Ezginin Gnl 40 Yllk arklar Official Video 03:51

Cihan Mrtezaolu - Mart Ezginin Gnl 40 Yllk arklar Official Video

Cihan Mürtezaoglundan Yeni 1 Single Yaz Gününde Hareketli 1 Eser İyi Gider Keyifli Dinlemeleriniz Olsun :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Faruk Sabancı &  Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Degilsin

Söz Müziği Sagopaya Ait Olan Şarkının Yönetmenliğini Murat Joker Düzenlemesi Aranjesi Faruk Sabancıya Ait Olan Bu Sen Degilsin Sizlerle Keyifli Dinlemeler Olsun..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi 02:42

Biden ve Trump İlk Kez Karşı Karşıya Geldi

Amerika'da nefesler tutuldu, gözler başkanlık yolundaki ilk düelloya çevrildi. Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaştı. İfadeler çok sertti, tartışma boyunca tansiyon bir an olsun düşmedi...

Pencereden atladı, hırsızları durdurdu 01:10

Pencereden atladı, hırsızları durdurdu

15 YAŞINDA ÇOK CESUR BİR KIZ... EVİN BAHÇESİNDEKİ HIRSIZLARI GÖRÜNCE, BİR AN OLSUN DÜŞÜNMEDİ... PENCEREDEN ATLADI VE HRISIZLARI DURDURMAYI BAŞARDI. AĞABEYİNİN MOTOSİKLETİNİ ÇALINMAKTAN KURTARDI...

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak! 01:35

11 yaşındaki çocuğa balkonda dayak!

BABALAR, ÇOCUKLARININ FIRTINAYA KAPILDIKLARINDA SIĞINACAKLARI LİMAN OLMALI. SIĞINACAK LİMAN ARAMASINA SEBEP OLAN FIRTINA DEĞİL DERLER AMA MAALESEF SIRADA ÖYLE BİR BABA VAR Kİ İZLEYENLERE BÖYLESİ OLMAZ OLSUN DEDİRTECEK Cİ..

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor 04:59

Kutsi - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

yarım kalan birşeyler var aklımdan hiç çıkmıyorlar hataları bende yıllarca aradın yıllarca yar hata senin kanında var saçmalayıp duruyorum bazan kendimden korkuyorum birisi var mı kalbinde doğru söyle arkadaşça s..

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..