#İzzet yıldızhan yar ali müzik dinle

Gülay -  Uyandım Sabah İle 03:10

Gülay - Uyandım Sabah İle

Uyandım sabah ile Göz yaşım sile sile Ecel kapımı çaldı Ağlıyorum nafile Deryada feryada Gam çekmişem dünyada Elimde yeşil güğüm Yara yetmiyor gücüm Yar gurbet ellerinde Ağlıyorum dilsizim Deryada feryada Gam çekmişem..

  • PengoTV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum 03:28

Rafet El Roman - Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır Şu Bahtım Kara Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey.....

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Cumhur  Sen Aslıdan da Güzelsin 02:58

Cumhur Sen Aslıdan da Güzelsin

Güzel sana bir sözüm var Beni bir yol dinler misin Beni çölden çöle sürdün Sen leyla dan da güzelsin Ağlıyorum için için Beklerim yar gelmez Kerem yandı aslı Sen aslı dan da güzelsin Sana aşık oluverdim Sen aşk nedi..

Sinan Akçıl ft. Deniz Toprak - Geleceğim Aklına (Akustik) 04:25

Sinan Akçıl ft. Deniz Toprak - Geleceğim Aklına (Akustik)

Değdimi yar bilemem Beyazlayan saçıma Baktında ne hissettin Akan göz yaşlarına Gecenin bir vaktinde Geleceğim aklına, Geleceğim aklına, Geleceğim aklına.. Değdimi yar bilemem Beyazlayan saçıma Baktında ne hissettin Aka..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Ayağında Kundura 03:42

Buray - Ayağında Kundura

Ayağında kundura Yar gelir dura dura Ölürem ben ölürem vah Genç ömrümü çürüttün Göğsüme vura vura sineme vura vura Ölürem ben ölürem Nere gitse gelirem Ben bir fakir uşağam Arar seni buluram vay Ölürem ben ölürem Nir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio) 03:25

Manuş Baba - Eteği Belinde (Official Audio)

Kendine özgü tarzı ve yaptığı cover ve single çalışmalarıyla çok sevilen Manuş Baba’nın Kınay Production etiketiyle yayımlan “Dönersen Islık Çal” isimli albümünden “Eteği Belinde” isimli parçası Söz & Müzik: Manuş Baba ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İrem Derici - Tektaş 03:32

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum Elinde tek taş bi yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol ya..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk 03:42

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk

Yine günlerden sonyaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Yine günlerden..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Coşkun - Loy Loy 03:59

Ankaralı Coşkun - Loy Loy

Şarkı Sözleri Ankarali Coskun - Loy Loy Sözleri Başındaki poşularda loy loy Başındaki poşularda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Ilgıt ılgıt ışıldarda loy loy Sevdim ise ben sevdimde loy loy Sevdim ise ben sevdimde..

  • PengoTV tarafından
  • 2.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğuş Şenoğlu - Dallarımı Kırdılar (Ceylanım ) 06:56

Doğuş Şenoğlu - Dallarımı Kırdılar (Ceylanım )

Doğuş Şenoğlu - Dallarımı Kırdılar (Ceylanım ) Şarkı Sözleri Lyrics Dinle: Dallarımı kırdılar, yarimden ayırdılar Dallarımı kırdılar, yarimden ayırdılar Beni yarsız koydular, zalimler, insafsızlar Beni yarsız koydular..

  • PengoTV tarafından
  • 2.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da 04:11

Hatice Kurtoğlu - Yerle Bir Oldum Da

Yerle bir oldum da şarkı sözleri ile Aşkım dedin sevdin sandım Nereden bileyim İki yüzlü çıktın yar sen Hangisini seveyim Kalbimin tek sahibiydin hep öyle diyordun Başkasını sevmem deyip beni mi yiyordun Yerle bir ..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun 03:52

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun

Geceleri paylaşır düşlerle, bir çözümü yok ki bunun Yanlışa düşer çıkmazlara, bir dönüşü yok ki bunun Sevgi olsun, taştan olsun, ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda, bir kaçışı yok ki bunun Koşmayı seviyor ..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım 04:58

Gülben Ergen - Avrupa _ Milli Takım

Yaz haydi yaz Yaz futbolun tarihini Kupaya giden bu yollarda İnlet yerleri gökleri Gol haydi gol gol gol! Türkiye’m göster kendini Tek yürek olduk yanındayız Durma coştur gönülleri Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu ..