#İzzet yıldızhan yar ali müzik dinle

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video) 04:45

Onur Akın - Kalbinden Başka (Official Video)

Söz : Serkan Uçar Beste : Onur Akın Aranjör : Mehmethan Dişbudak Yönetmen : Mehmet Sinan Yıldırım Mix&Mastering : Mehmethan Dişbudak Davul : Bülent Ay Gitar : Selahattin Güzelel Bağlama : Volkan Kaplan Perdesiz Gitar : U..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı 06:35

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı Sabah sabah seyredelim yalıyı Aşkım çoktur ver içelim doluyu Bulamazsın benim gibi deliyi Mihrabımdır çatma da kaşın arası Meskenimdir gül memelerin arası Sabah sabah ..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grup Abdal - Karadır kaşların 04:05

Grup Abdal - Karadır kaşların

Karadır kaşların ferman yazdırır Bu aşk beni diyar diyar gezdirir Lokman hekim gelse yarem azdırır Yareme sarmaya yar kendi gelsin Ormanların gümbürtüsü başıma vurur Nazlı yarin hayali karşımda durur Ormanlardan aşağı a..

  • PengoTV tarafından
  • 2.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Riton - Feat. Kah-Lo, Mr Eazi, Davido - Money 03:33

Riton - Feat. Kah-Lo, Mr Eazi, Davido - Money

Riton - Feat. Kah-Lo, Mr Eazi, Davido - Money Şarkı Sözleri [Verse 1: Mr Eazi] Everybody wants money, money To live in a location sunny, sunny But that life ain't funny for me, for me Cause I don't need that much money, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik) 02:41

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik)

Söz, Müzik: Koray Albayrak, Enes Yıldırım Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Buzuki: Eren Aker Video; Klavye: Davut Samet Sarıhan Cajon: Oka..

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Herkese merhabalar, #SonsesMüzik 'in ikinci konuğu Derya Bedavacı ile yapmış olduğumuz ''Sende Kaldı Yüreğim'' adlı çalışmamız sizlerle! Keyifli dinlemeler. Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses..

  • TEK KANAL tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete 02:55

Barış Manço - Yine Yol Göründü Gurbete

Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gu..

Kardeş Türküler - Bahçada Yeşil Çınar 03:44

Kardeş Türküler - Bahçada Yeşil Çınar

Bahçada yeşil çınar Boyu boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Aman gülüm nananay Top kaküllüm Nanay nanay kibar yarimsin nanay Nanay nanay esmer yar..

İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Hülya Avşar  Yürü Ya Kulum 02:48

Hülya Avşar Yürü Ya Kulum

Gölgem misali yanımdasın kimseler duymasın Aşık değil ki oyundasın gülün de sana kalsın Ah kendini yorma özlerim sanma Bana yar olamazsın zorla Yürü ya kulum bana dokunma İç çekişimden medet umma Hadi yürü ya kulu..

Yudum - Taşa Verdim Yanımı Türkü 04:46

Yudum - Taşa Verdim Yanımı Türkü

Taşa Verdim Yanımı Toprak Emdi Kanımı (Oy Dağlar Oy Dağlar) Ezraile Can Vermezdim Canan Aldı Canımı (Oy Dağlar Oy Dağlar) Dağları Duman Aldı Bülbülü Figan Aldı (Oy Dağla..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme 06:27

Nazlı Öksüz - Yare Söyleme

Seher yeli bizim ele gidersen, Nazlı yare küstüğümü söyleme, Ne hallara düştüğümü sorarsa, O yar beni sorarsa, Bağrıma taş bastığımı söyleme, Ağrılar baş tutar ahu zardayım, Mansur gibi çekilmişim dardayım, Gezer do..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer 03:22

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer

Derde düştüm dermanımı ararım Derdimin dermanı yar imiş meğer Yari arar iken yardan ıradım Yardan ayrı kalmak ya dost zor imiş meğer Turab olup yare varayım dedim Ayağına yüzüm süreyim dedim O yarin sırrına ereyim..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Dergah  Veysel Karani 05:10

Grup Dergah Veysel Karani

Eser Adı: Veysel Karani Albüm Adı: Yar Muhammed (s.a.v.) Okuyan: Grup Dergah..

  • Ömer tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..