#İzzet yıldızhan yar ali müzik dinle

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Resul Dindar _ Sorma 04:55

Resul Dindar _ Sorma

Resul Dindar / Sorma Söz-Müzik:Sezen Aksu Aranje, Gitarlar : Murat Çorak Perküsyon : Yaşar Erdoğan Tanbur, Yaylı Tanbur : Uğur Varol Ney : Ali Tüfekçi Kayıt: Ö.Özkan Mete, Alper Akdağ Mix, Master: Ö.Özkan Mete, Murat..

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin 03:58

CAN BONOMO - Bana Bir Saz Verin

Söz - Müzik : Can BONOMO Düzenleme : Can SABAN - Ali Rıza ŞAHENK Yönetmen - Yapımcı: Can SABAN Görüntü Yönetmeni : Murat TUNCEL Styling - Kostüm: Umut EKER..

Beşiktaş'ın Gruplarda Attığı Bütün Goller Uefa Şampiyonlar Ligi (2017 & 2018) 05:07

Beşiktaş'ın Gruplarda Attığı Bütün Goller Uefa Şampiyonlar Ligi (2017

Beşiktaş'ın 2017/18 Şampiyonlar Ligi sezonu gruplarda attığı golleri derledim. Talisca ve Cenk Tosun 4'er golle Beşiktaş'ın en golcüleri olurken Ryan Babel 2, Alvaro Negredo ise 1 golle takıma katkı sağladı. Müzik ; Al..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nuray Hafiftaş - Aklı Yok - 1987 06:19

Nuray Hafiftaş - Aklı Yok - 1987

Nuray Hafiftaş - Her Sabah - 1987 Söz : Ali Tekintüre Müzik : Yavuz Taner Yönetim : Yavuz Taner Ses Teknisyeni : Sıtkı Acim Albüm : Asker Mektubu - Şah Plak..

Nuray Hafiftaş - Köşe Kapmaca - 1987 04:02

Nuray Hafiftaş - Köşe Kapmaca - 1987

Nuray Hafiftaş - Her Sabah - 1987 Söz : Ali Tekintüre Müzik : Yavuz Taner Yönetim : Yavuz Taner Ses Teknisyeni : Sıtkı Acim Albüm : Asker Mektubu - Şah Plak..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seka Aleksic - Evo 04:12

Seka Aleksic - Evo

Şarkı Sözleri Hajde uzmi, uzmi ovo srce moje Znaš da nikog nije volelo to tvoje Pa do?ivi ljubav s' onom što si hteo Hajde uzmi evo, evo, evo, evo. U ?ivotu dragi mo?da nisi znao Samo vrati ti se što si drugom dao Zato ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:34:52

Karım Beni Aldatırsa 1967 Öztürk Serengil Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Karım Beni Aldatırsa; 1967 yapımı başrollerini Öztürk Serengil ile Sevda Ferdağ'nın paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. Filmde, çapkın bir adamın bir kıza âşık olması konu edilir. Orhan, bir spor..

  • PengoTV tarafından
  • 5.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle 1:31:15

Pir Sultan Abdal Tamamı Türk Filmi İzle

Künye Yönetmen Remzi Jöntürk Senaryo Mehmet Aydın Yapımcı Ümit Utku Müzik Ali Ekber Çiçek Görüntü Yönetmeni Enver Burçkin Eser Mustafa Özkan Vizyona Giriş Tarihi 01 Kasım 1973 Süre 91 dk Tür Biyografi, Dram Özel..

  • Tv Series tarafından
  • 8.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..