#İç pilavlı tavuk dolması

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir 1:02:13

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir

Mardin Belgeseli HD İzle..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Fırın Aşkı 00:29

Fırın Aşkı

ilk defa fırına gider ayak sevinen ve aşka gelen tavuk..

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması 01:05

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Plaj köyde diğer tavukları kümese sokan yavru kurt köpeği kalan son tavuğu da havlayıp korkutarak kümese sokmaya çalışmış. Her defasında tavuğa doğru hamle yapan köpeğe saldıran tavuk, adet..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Şiş Kebap Pakistan 00:11

Şiş Kebap Pakistan

Seekh (şiş) kebap, Pakistan & alt kıtasından gelen, kıyma veya kıyma ile karıştırılan yerel baharatlarla yapılan, şişler üzerinde silindirler halinde şekillenen ve ızgarada pişirilen bir kebap türüdür. Genellikle bir man..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

Bilal Göregen'in 15 Temmuz Darbe Girişimi Şarkısı 02:29

Bilal Göregen'in 15 Temmuz Darbe Girişimi Şarkısı

Siyasi konjonktüre uyum sağlama konusunda üstad seviyesinde olan Bilal Göregen bu seferde 15 Temmuz öncesi evlerinden çıkmayıp maklube günlerinden pilavlı toplantılara koştuğu cemaate çakmış.bu şarkısını 15 temmuz darbe ..

  • Candy tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri 02:37

Mantarlı Bulgur Pilavı Tarifi - Yemek Tarifleri

Pilavlı yemek tarifleri sevenlere özel mantarlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Az malzeme ile hızlı bir şekilde yapılabilen bu nefis yemeğimizin lezzeti inanılmaz, mutlaka yapmanızı tavsiye ediyoruz. Mantarlı ..

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Videosu-3 04:21

Ekrandan Lezzet Fışkırtan, Food Porn'un Zirvesi Kanaldan 23 Yemek Vide

3. Bir koşu gidip tavuk dolması yapmasak mı?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki 02:35

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki

Konya’da tavuk çiftliğinde ilginç bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kümese giren tilki tavuklara saldırırken, tavukların tilkiyi köşeye sıkıştırmasının ardından tilki kümesten kaçtı...

  • Cowboy tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tilkinin Başına Bela Olan Kartal 00:43

Tilkinin Başına Bela Olan Kartal

Tavuk çalmak için girdiği kümeste kartala yakalanan kurnaz tilkinin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Tavuğun Tekerlekle Olan İmtihanı 01:44

Tavuğun Tekerlekle Olan İmtihanı

Tavuk tekerleğin üstüne çıkarak dönmeye başlar ve durmak bilmez komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..