#İçindeki taraftarı salıveren diego simeone

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Portakallı Kek Tarifi 05:11

Portakallı Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane odasında yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı Taze sıkılmış portakal suyu 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 2 su bardağı un Hazırlanışı Çırpma kabına Yum..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Kemal Sunal'ın Biricik Kızı Ezo Sunal'ın Şimdiki Hali Şaşırttı 16:14

Kemal Sunal'ın Biricik Kızı Ezo Sunal'ın Şimdiki Hali Şaşırttı

Kemal Sunal'ın kızı olarak tanıdığımız Ezo Sunal yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. İşte Kemal Sunal'ın biricik kızı Ezo Sunal'ın şimdiki hali ve diğer ünlü isimlerin değişimleri.....

  • BETA tarafından
  • 268 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuba Büyüküstün'ün Yeni İmajı Şoke Etti 09:24

Tuba Büyüküstün'ün Yeni İmajı Şoke Etti

Tuba Büyüküstün, değişimiyle şaşırttı. Tuba Büyüküstün, saçlarında büyük bir değişiklik yaparak hayranlarını şoke etti. Yeni tarzını sosyal medyadan ' NewYork'a gelmişken' notuyla paylaşan Tuba Büyüküstün, kısa sürede bi..

  • BETA tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben 10 - Animorfoz 05:07

Ben 10 - Animorfoz

Tennyson üçlü Badlands'deki dinozor fosilini kazarken, Vilgax ve Dr. Animo'nun güçlerini birleştirerek Omnitrix'in içindeki uzaylı DNA'sını çalmaya çalıştıklarından Ben'in haberi yoktur...

  • ÇocukTV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Medyum Engin Hoca Cin Konuşturma 04:26

Medyum Engin Hoca Cin Konuşturma

Medyum Engin Hoca içinde cin olduğu idda edilen bir gencin içindeki cini çıkarıyor iyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 373 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..

15 Dakikalık Kakaolu Kek 10:58

15 Dakikalık Kakaolu Kek

1 su bardağından 2 parmak az un (100 gr.) 1,5 çay bardağı süt 1 adet yumurta 4 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yumurta..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Kızını Taklit Eden Baba 00:59

Kızını Taklit Eden Baba

Kızının evin içindeki hareketlerini ve sözlerini taklit eden babanın eğlenceli anları sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi bile.....

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kalite Kontrolde Gelinen Son Nokta 00:13

Kalite Kontrolde Gelinen Son Nokta

Dükkana taşınan çuvalların içindeki malzemeyi kontrol etmekle görevli eleman bu iş için ilginç bir çözüm bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mahmut Tuncer Papağanı ile Halay Çekti 00:20

Mahmut Tuncer Papağanı ile Halay Çekti

TikTok'ta bir video paylaşan Mahmut Tuncer, coronadan dolayı halay çekecek kimseyi bulamadığını söylerken, kafesin içindeki papağanı ile karşılıklı oynadı...

  • PengoTV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Göletin ortasına mini ev yapıp kuş cennetine çevirdiler 05:42

Göletin ortasına mini ev yapıp kuş cennetine çevirdiler

Bursa’da gölün ortasına yapılan mini kuş eviyle ormanların içindeki gölet kuş cennetine döndü...

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı 02:00

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı teröristlere son kışlarını yaşatmayı hedeflediklerini açıkladığından bu yana operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içindeki PKK'lı teröristlere yönelik Eren operasyonlarına bir yenisi dah..

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçesine düştü 02:26

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçe

Sinop'ta markete alışveriş yapmaya gelen annenin yol kenarına bıraktığı bebek arabası içindeki 10 aylık bebekle birlikte yokuş aşağı kayarak 3 metre yükseklikten apartman bahçesine düştü. Bebek beton zemine çarpmaktan em..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekmek arası zam! 01:48

Ekmek arası zam!

EN SEVİLEN LEZZETLERDEN DÖNER EKMEĞE ZAM GELDİ... ÜSTELİK DAHA DA ARTACAK. ÇÜNKÜ ESNAF ARTAN MALİYETLERDEN ŞİKAYETÇİ. ''BİR ZAM DAHA GELECEK'' DİYOR... MÜŞTERİLERSE EKMEĞİN İÇİNDEKİ ETİN AZALMASINDAN DERTLİ.....

Bu Adam Ne Yapıyor 02:28

Bu Adam Ne Yapıyor

ANKARA TRAFİĞİNDEN BİR GARİP OLAYI GETİRİYORUZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.. AKAN TRAFİKTE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAYAN , YANİ CANINA SUSAYAN BİR ADAM. ÜSTELİK O ANLARA EKİBİMİZ TANIKLIK ETTİ. ÇÜNKÜ O ADAM , AKAN TRAFİKTE ARAÇ İÇİNDE..

Köylünün ayı isyanı 01:35

Köylünün ayı isyanı

KASTAMONU'DA BİR AYI, ARI KOVANLARINA DADANDI, 1 AYDA 5 KEZ GELİP İÇİNDEKİ BALLARI YİYİNCE KÖYLÜLER HEM MALLARININ HEM DE CANLARININ DERDİNE DÜŞTÜ..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Patatesli Börek Tarifi 10:02

Patatesli Börek Tarifi

Patatesli Börek tarifi (Çerkez mutfagina ait gubate) Hamuru icin gerekenler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag Yarim paket yas maya 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurt..