#İçindeki taraftarı salıveren diego simeone

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK  KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3- 06:16

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4 18:02

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı 00:44

Maradona Oyuncalarını Böyle Azarladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Fujairah'ı çalıştıran Diego Armando Maradona, Al Hamriya'yı 1-0 yendikleri maçın devre arasında oyuncularına sert çıktı ve o anlar kameraya böyle yansıdı..

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 03:48

Chelsea 2-0 Hull City (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

Premier Lig'de lider Chelsea, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak zirvedeki yerini perçinledi. Premier Lig'de 22. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan lider Chelsea, rakibini 2-0'lık skorla devirdi..

  • Ömer tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Miting Amerika'nın En Süper Kıyıdan Sürücüsü 04:47

Miting Amerika'nın En Süper Kıyıdan Sürücüsü

AN ADVENTUROUS petrolhead competes in a race across America in his customised Ford GT. In May 2015, YouTuber Steve Feldman, 45, took part in the annual Goldrush Rally - which features around 100 cars driving from San Die..

  • BETA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 2. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa ve sevimli ayısının maceralarını izliyoruz. Bahara kadar uyanma adlı bu bölümde, sonbahara gelir. Sevimli ayı kış hazırlıklarını kendini Mawa Kawa'dan uzak durarak yani kendini eve kilitley..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe 04:43

Koma Se Bıra - Ya Mına Kürtçe

Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçıka jı Rojava Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxç..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 3.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe 04:42

Sê Bırâ - Ya Mına Kürtçe

Sê Bırâ - Ya Mına 2015 Kürtçe Türkçe Altyazı ve Şarkı Sözleri KÜRTÇE SÖZLERİ Ya mına, ya mına Jin u jiyan a mına Rıhan u sosına Güla nav baxçêmına Ez küştım bı çava Agır berda hınava Ez kırım xef kulava Keçı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Beşiktaşlı Taraftarlarının Konyaspor'lu Sanıp Kendi Taraftarlarına Saldırması 00:59

Beşiktaşlı Taraftarlarının Konyaspor'lu Sanıp Kendi Taraftarlarına Sal

Beşiktaşlı taraftarlar çorum'un sungurlu ilçesinde konyaspor taraftarı sandıkları minibüse saldırmışlar. Beşiktaşlı taraftarlar bir süre sonra saldırdıkları kişilerin de beşiktaş taraftarı olduklarını farketmişler...

  • JET TV tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozanın Kaçan Golüne Fenerbahçe Taraftarının Öfkesi 00:25

Ozanın Kaçan Golüne Fenerbahçe Taraftarının Öfkesi

Ozan'ın Atamadığı Golden Sonra Bir Fenerbahçe Taraftarı Televizyon Kırması Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Birçok Futbolseverin Yapmak İstediği Şeyi O Yaptı! 00:46

Birçok Futbolseverin Yapmak İstediği Şeyi O Yaptı!

Maçın başlama vuruşunu yapma şansı yakalayan Marsilya taraftarı, bununla yetinmedi ve birçok futbolseverin yapmak istediği şeyi yaptı...

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı 02:19

Sabih Kanadoğlu Tsk'yı Hedef Aldı

367 garabetinin mimarı Yargıtay onursal başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef aldı. Ordu içindeki Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarını temizlemeye yönelik Kanun Hükmünde Kararname'lerin ordudaki hiy..

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar 02:48

Can Bonomo - Erkekler De Ağlar

Her şey kanun, her şey kural, her şey garip Bıkmadın mı dik durmaktan, gözyaşlarını silip silip Sırtında bir yük var, gözün dalıyor İçindeki çocuk senin yerine ağlıyor Erkekler de ağlar, sev gözyaşını Küçükken ağla..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yildiz Tilbe  Sevdanin Tadi 03:47

Yildiz Tilbe Sevdanin Tadi

Tükenir biter gider bitmez dediğin aşklar Geriler teslim olur savaşçı umutlar Kurşuna dizilir hep doğmamış duyguların Yine de çıkar bir yerden tadı sevdanın Her acı büyütür içindeki çiçeği Dönersin kendine budur aş..

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır 02:29

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır

Kürtaj ilk üç aylık dönemde rahim içindeki gebeliği sonlandırmak amacıyla yapılır. Ülkemizde kürtaj on haftaya kadar yasaldır. Kürtaj işlemi lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Kalem inceliğindeki plastik kan..

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tansiyon Nasıl Ölçülür 02:04

Tansiyon Nasıl Ölçülür

Tansiyon; koldan, bilekten ve bacaktan ölçülebilir. Tansiyon aleti, ölçüm sırasında oluşturduğu basınçla kanın damar içindeki hareketini engeller. Tansiyon aleti şiştikçe bu basınç artar. Atardamar içindeki basınç ile ta..

  • NABIZ tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..