#İçini suyla dolduran balık

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması 00:40

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması

Loader dediğimiz yüklenici tipi kepçe kovasını suyla doldurdu. sonrası malum olay :-D Yurdum insanı arkadaş iste ???????????????????????????? REPLY..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böcek Sokması Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır 01:17

Böcek Sokması Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır

Öncelikle böceğin ısırdığı bölgeyi soğuk suyla yıkamak gerekir. Yıkadıktan sonra buz tutulabilir. Hemen ardından antialerjik krem veya jeller sürülebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Güçleri 4 Filistinliyi Yaka Paça Gözaltına Aldı 01:07

İsrail Güçleri 4 Filistinliyi Yaka Paça Gözaltına Aldı

İsrail güçleri Filistin'in Nablus kentinde protesto gösterilerinde Filistinlilere sert müdahalede bulundu. Ses bombası ve kimyasalla karıştırılmış tazyikli suyla sert müdahalede bulunan İsrail güçleri, 4 Filistinliyi de ..

Diş Eti Kanaması Nasıl Önlenir 00:43

Diş Eti Kanaması Nasıl Önlenir

Diş eti kanaması, basit bir iritasyondan kaynaklanıyorsa yumuşak bir fırçayla dişlerin düzenli olarak fırçalanması bu sorunun çözülmesini sağlar. Ağzın ılık suyla çalkalanması da diş etindeki ödemin iyileşmesini kolaylaş..

  • NABIZ tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahve Çekirdeği Şeklinde Kurabiye Tarifi 03:28

Kahve Çekirdeği Şeklinde Kurabiye Tarifi

alzemeler 125 gram oda ısısında tereyağı yada margarin 1 yemek kaşığı Nescafe(bir yemek kasigi sicak suyla karistirin.) 2 yemek kaşığı kakao yarim cay bardagi siviyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri ..

Kafasını Suya Dayayan Köpek 00:17

Kafasını Suya Dayayan Köpek

Çeşme başına kafasını dayayıp suyla oynaşan köpüşün komik hallerini hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane 01:23

Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane

Hindistan'ın Patna kentindeki bu hastaneyi yoğun yağış sonucu su basti. Suyla birlikte hastanenin içine balıklar da doldu. Balıklar yoğun bakım ünitesinde gezmeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Tavada Pizza Tarifi 04:47

Tavada Pizza Tarifi

malzemeler : 3 su bardağı un 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tatlı kaşığı seker Yarım tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvıyağ Pizzanın sosu için gerekenler 1 yemek kaşığı domate..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam 00:27

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam

Brezilya'da çekildiği belirtilen görüntülerde evde tıkanmış olan lavaboyu açmak isteyen adam, tüm gücünü kullanınca lavabo bulunduğu yerden suyla beraber yere devrildi..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı...

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 İphone X  Samsung Galaxy S9 Plus Tuzlu Su Sağlamlık Testi # 113 13:32

İphone X Samsung Galaxy S9 Plus Tuzlu Su Sağlamlık Testi # 113

Telefonların Tuzlu Suyla Karşılaştırılıp Hasarlara Karşı Sağlamlık Testi Videosunu İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası! 02:31

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası!

BİR KÜSÜP BİR BARIŞTIĞI KOCASI ONU DA, MİNİK BEBEĞİNİ DE KAYNAR SUYLA YAKTI AMA SERBEST BIRAKILDI… TALİHSİZ KADIN YAŞADIKLARINI, SHOW HABER WHATSUPP İHBAR HATTINA BAKIN NASIL ANLATTI.....

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi 05:40

Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi

Sütlac tarifi Malzemeler 1 litre süt 1 bucuk cay bardagi pirinc 3 su bardagi su 2 cay bardagi seker 1 paket vanilya 1 paket 200gr krema(tercihe bagli katilmiyabilir) Sütlacin kivamini baglamsk icin 1 yemek kasigi nisasta..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU 00:49

TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU

CADDELER SUYLA DOLDU ARAÇLAR MAHSUR KALDI..

Su zammına protesto! 01:15

Su zammına protesto!

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, GEÇTİĞİMİZ HAFTA YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA ZAM YAPACAKLARINI AÇIKLAMIŞTI. İSTANBUL SANAYİ ODASI ÜYESİ CEVAT KORKMAZ 20 TON SUYLA BOLU'YA GİTTİ, VE BAKIN NE YAPTI?..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Etli Nohut Yemeği  Pirinç Pilavı Tarifi 08:07

Etli Nohut Yemeği Pirinç Pilavı Tarifi

Etli Nohut Yemegi Tarifi malzemeler Geceden bir su bardağı dolusu nohutumuzu soğuk su ile ıslatalım.sabah uyandığımız zaman o suyu döküp nohutu temiz suyla yıkayıp hazır tutalım. 1 tane kurusoğan 1tane yeşil biber 1tane ..

Hastalıksavar Kaynar Tarifi  Kiler 08:13

Hastalıksavar Kaynar Tarifi Kiler

1,5 litre su 1 çorba kaşığı karanfil 2 çubuk tarçın ceviz büyüklüğünde zencefili ceviz büyüklüğünde bir parça havlıcan 1 çorba kaşığı yenibahar tohumu 1.5 su bardağı pekmez (375 ml) Bolca Ceviz içi Tencereye 1,5 litre..

Sulu Köfte Tarifi 05:40

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler yaklaşık yarım kilo dana kıyma yarım çay bardağı İnce köftelik bulgur yarım çay bardağı kırık pirinç (Almanya'dakiler kırık pirinç bulamıyorsa benim gibi yarım bardak pirincei 1 çay bardağ..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..