#İçini suyla dolduran balık

Keşkül Tarifi 03:56

Keşkül Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı şeker 1 tane yumurta sarisi 1 su bardağı çekilmiş toz badem(100gr.) 2 yemek kaşığı dolusu nişasta (mısır ya da buğday fark etmez) 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı hindistancevizi (arzuya bağlı) Yar..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezogelin Çorbası Tarifi  Sebze Çorbası Tarifi  Ezogelin Çorbası Nasıl Yapılır 02:46

Ezogelin Çorbası Tarifi Sebze Çorbası Tarifi Ezogelin Çorbası Nasıl

MALZEMELER 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet havuç 1 adet patates 1 adet büyük boy soğan 2 yemek kaşığı salça 1 kahve fincanı mısırözü yağı 15-20 sap maydanoz 1 tat..

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır  Yoğurtlu Çorba 02:51

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır Yoğurtlu Çorba

MALZEMELER 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz biber TARİFİ Sıvıyağ tencereye alınarak un kavrulur. Ocak k..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifleri 03:13

Domates Çorbası Tarifi - Domates Çorbası Nasıl Yapılır - Çorba Tarifle

MALZEMELER 3 Adet büyük boy domates 2 yemek kaşığı domates salçası 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı Trakya tarhanası 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 100 gr. Kaşar peyniri TARİFİ Önce tarhanayı geniş bi..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler 04:43

Ferhat Altungök - Bazen Bazı Şeyler

sözler umutsuzca bir güne başlamaktan vücudumda ki sancılarla bitap düşmüş beynimde yanlışları alkışlamaktan yoruldum artık yalandan sevmelerden sıkıldım öyle hemen pes etmelerden kibirden kabullenememeden. yoruldum a..

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Müzisyenleri ve Alkışları Yöneten Orkestra Şefinden Muhteşem Anlar 02:20

Müzisyenleri ve Alkışları Yöneten Orkestra Şefinden Muhteşem Anlar

İnsanın içini ısıtan anlara sahne muhteşem bir gösteri. Orkestra şefi Nadir Abbasi müzisyenleri ve alkışları aynı anda yöneterek inanılmaz bir gösterinin yaşanmasını sağladı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Mucit Colin Furze Kendine 'AT-ACT Walker' Yaptı 03:45

Çılgın Mucit Colin Furze Kendine 'AT-ACT Walker' Yaptı

Çılgın icatlarıyla gönlümüze taht kuran Youtube'un en yaratıcı mucitlerinden Colin Furze bu defa kendine Star Wars'un 'AT-ACT Walker'ından yaptı. Devasa aletin içini de bir güze dizayn eden Colin kendini düşmanlarından k..

  • Cowboy tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzlemekten Büyük Keyif Aldığımız 2016'nın En Minnoş Köpekleri 03:52

İzlemekten Büyük Keyif Aldığımız 2016'nın En Minnoş Köpekleri

Bir yıl daha onları böyle izleyerek geçti. Her daim insanın içini ısıtmayı başaran köpekler iyisiyle kötüsüyle 2016'da karşımıza böyle çıktı.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce