#İğne attım tarlaya le le zalım zalım

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Bu Muydu Günahım 00:41

İsmail YK - Bu Muydu Günahım

İsmail YK - Bu Muydu Günahım Şarkı Sözleri Gözlerin gözümde ellerin elimde hayal etsem de ne faydası var ki Sensiz hayat zormuş darmadağan olmuş Her gün ağlasam bile ne faydası var ki Söyle sana ben ne yaptım canım dedim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Ceylan Ertem & Barana - Sen Affetsen Ben Affetmem 08:34

Ceylan Ertem & Barana - Sen Affetsen Ben Affetmem

Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Sen Tanrısın affedersin ba..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Domuz Vurayım Derken Traktörü Devirmek 02:21

Domuz Vurayım Derken Traktörü Devirmek

Abilerimiz tarlaya zarar veren domuzları kovalayayım derken ekili tarlayada zarar vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cars Town - Polis Arabası İki Yarış Arabasının Peşinde 04:01

Cars Town - Polis Arabası İki Yarış Arabasının Peşinde

Bu çizgi filmde Polis Arabası Kırmızı Kamyonun peşinde! Kahraman Polis Arabası uyurken, fırsattan istifade Kırmızı Kamyon oradaki tarlaya dalıyor. Tüm ekinleri ezip geçen Kırmızı Kamyon, Polis Arabası onu farkedince kaçm..

  • ÇocukTV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşlı kadına domuz saldırısı! 01:32

Yaşlı kadına domuz saldırısı!

TARLAYA DALAN DOMUZ İŞÇİLERE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI. 77 YAŞINDAKİ BİR KADINI, DOMUZUN ELİNDEN AVCILAR KURTARDI. BACAĞINDAN YARALANAN MÜZEYYEN TEYZE KİRLETİRİM ENDİŞESİYLE AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ...

İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı 01:22

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Tekirdağ'da bir araç, sollama yaptığı esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak tarlaya devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı...

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri 04:24

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri

Sibel Asaduryan - Selanik Gönderen : deli sevda Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Aman Aman Mezarımı Kazın Bre Dostlar Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca Aman Aman Aman Ölüm, Zalım Ölüm Üç Gün Ara Ver Al B..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin 05:28

Seyfi Doğanay - Sen Geleydin

[Kızı Eda Doğanay] Kaç gün oldu gözüm yolda bekledim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin istedim ki sen gelesin Yaralıyam yaram derin bekledim ki sen gelesin [Seyfi Doğanay] Sen geleydin sen bileydin sen göreydin halım..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..