#İşini severek ve opera söyleyerek yapan usta

Öcü Değil Bu Adam 00:30

Öcü Değil Bu Adam

'Arkadaşımın Aşkısın' Abdurrahman Palay'dan dinlediğimiz sözlerle başlıyor Bu, çocuklukları beraber geçmiş üç candan arkadaşın hikâyesidir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Orhan, bir dediği iki edilmeden büyüyordu. Babas..

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle 1:49:43

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Güzeliz Biz Cilt Bakım Rutinim 12:12

Güzeliz Biz Cilt Bakım Rutinim

Cilt bakım rutinimi sizlerle paylaşmak istedim, umarım ki severek izlersiniz. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Keyifli seyirler. :)..

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım 04:33

Güzeliz Biz Saçımı Neden Yaktım

Çılgın bir teknik! Saç kırıklarını anında yok eden oldukça başarılı ama bir o kadar da tehlikeli! Mum ile saç kesme tekniğini gerçekleştirdiğim bu videomu umarım severek izlersiniz. :)..

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım 14:41

Güzeliz Biz Yüzüme Sadece Parmak ile Full Makyaj Yaptım

Selamlar arkadaşlar! Fırçasız yani parmak ile makyajı benden o kadar çok istediniz ki, ben de hemen harekete geçtim ve sizler için yaptım. :) Umarım severek izlersiniz, yorumlarınızı bekliyorum...

Merve Kutlu Uygun Fiyatlı Yeni Ürünlerle Makyaj 12:09

Merve Kutlu Uygun Fiyatlı Yeni Ürünlerle Makyaj

Yeni ürünler elime geçmişken hepsini boca ettim yüzüme sfdsfs. Bence eğlenceli, şaşırtmacalı, düşüp kalkamamalı, komik ve bilgilendirici bir video oldu. Umarım severek, eğlenerek, höykürerek izlersiniz. Seviliyorsunuuuuz..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi 10:53

Mehmet Günsür Martıların Efendisi Sihirli Bir Filmi

Merakla beklenen martıların efendisi filminin galası yapıldı. Mehmet Günsür, Nejat İşler, Timuçin Esen gibi isimlerin rol aldığı film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zaman..

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi 01:53

Ece Erken Evlenmeden Çocuk Yapanlar Hakkında Neler Söyledi

Ece Erken, bir süre aşk yaşadığı Nazım Torbaoğlu’yla olan ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Mesafelere yenik düşen aşk hakkında Erken, son noktayı da önceki akşam koydu. Ünlü sunucu Ece Erken, İzmirli iş ada..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım 03:24

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım

Eren Türk - Haksızlığa Sende Uğradım Dinle sözler Bir bir soldurdun çiçeklerimi Aydınlık ne varsa karardı Beni bu hale koymasaydın Bugün bile anardım adını Kalbimde yer edinmene şaşırma Gecelerimi feda etmeme baksana ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Padişahların En Sevdiği Yemeği Yaptık 15:20

Padişahların En Sevdiği Yemeği Yaptık

Bu videoda Osmanlı Sarayında yapılan ve Padişahların severek yediği bir yemek yapıyoruz. Ne kadar becerebildiğimizi hep beraber göreceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akıllı Tavşan Momo - Sürpriz Şarkılar 18:37

Akıllı Tavşan Momo - Sürpriz Şarkılar

Akıllı tavşan Momo'nun bölümlerinde geçen bazı şarkılarış sizin için bir araya topladık. Severek dinleyeceğinize eminiz...

  • ÇocukTV tarafından
  • 352 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukurun Aliço'su Rıza Kocaoğlu Yalnızlığa İsyan Etti 01:39

Çukurun Aliço'su Rıza Kocaoğlu Yalnızlığa İsyan Etti

Çukur dizisinde severek izlenilen Aliço, Rıza Kocaoğlu yalnızlıktan sitem etti! Sevgilisi olmayan Rıza Kocaoğlu bana dua edin dedi!..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babadan Oğluna işi öğretmek 00:48

Babadan Oğluna işi öğretmek

gaziantep li bavanın oğluna severek mesleğini öğretmesç..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda) 02:07

Kral Şakir “Oyun Zamanı” - Fragman (11 Mayıs’ta Sinemalarda)

Kral Şakir 11 Mayıs’ta sinemalarda! 7’den 77’ye herkesin severek izlediği Kral Şakir sizi yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Laboratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya ar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek 12:02

Sebile Ölmez - Eylül Favorilerim Kozmetik Oyun Dizi Yiyecek

Eylül ayında severek kullandığım makyaj malzemesi, saç bakım ürünü, yemeğin yanında oyun ve diziden oluşan karışık bir favoriler videosu hazırladım. Lütfen özellikle diziyi ve oyunu bilenler ya da benden sonra izleyecek..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..