#İşini severek ve opera söyleyerek yapan usta

Evde Kahkül Kestiğine Pişman Olan Genç Kız 00:36

Evde Kahkül Kestiğine Pişman Olan Genç Kız

Pandemi günlerinde kuaföre gitmeyi tercih etmeyen genç kız, kendi işini kendi görmek istemiş. Kahküllerini kesmek isteyen genç kız hüsranı yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir)

Arkadaşının akrabalarını ziyaret için köye giden adam tuvalet ihtiyacı için dışarıya çıkınca , işini bitirip döndüğünde soğuktan isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:18

Creep 2 - 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : İşini çok iyi yapmak için uğraşan bir yönetmen kendini geliştirmek için genelde insanlarla zaman geçirerek tecrübe ve o anların duygularını yakalamaktadır. Bir gün yine aynı bu şekilde bir erkekler bir gün zama..

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Uğur Böceği Türkçe Altyazılı Teaser

Christine McPherson, namıdiğer “Uğur Böceği” her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapsa da başaramayan, tıpkı onun gibi olan bir gençtir. Uğur Böceği’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinden s..

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle 2:06:39

Kadınlar Ne İster ( What Women Want ) Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Nick Marshall (Mel Gibson) kendisine güvenen ve neredeyse bunu bir abartı ögesi olarak psikopatlık haline getirmiş iyi bir reklamcıdır. Kendisine olan güveni o kadar fazladır ki kendisini insan üstü bir varlık..

  • Tv Series tarafından
  • 20.768 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tozlu camları sanat eserine çeviriyor 01:08

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor

BİR YANDAN İŞİNİ YAPIYOR, BİR YANDAN SANATINI KONUŞTURUYOR. TRABZON ARAKLI BELEDİYESİ'NDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN EROL CEYLAN'IN, TOZLU CAMLARA PARMAĞIYLA ÇİZDİĞİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ RESİMLER VAR SIRADA...

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin 00:34

Baba Evinden Trendyol Reklamıyla Çıkan Gelin

Baba evinden gelini almaya giden damat , davul zurna tutmak yerine müzik işini arkadaşlarına bırakmış. Damat sonradan pişman olmuş ama geç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Posta Kutularına Işık Hızında Broşür Koyan Kadın - 00:21

Posta Kutularına Işık Hızında Broşür Koyan Kadın -

Çin'de bir firmanın tanıtımını yapmak için posta kutularına broşür koyan kadın işini yaparken sergilediği hızla şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Yol Arkadaşım Hd İzle 1:50:43

Yol Arkadaşım Hd İzle

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak...

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm 2:17:52

Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm

Karanlık Odaklar İş BaşındanHüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüs..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD 1:46:10

Ezel - Ezel 13.Bölüm | Kaçınılmaz - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 13. Bölüm ÖzetnnEzel’in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında b..

  • Dizi TV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm 1:51:05

Kuzey Güney 10. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey sevdiklerini korumak için Ferhat’la anlaşma masasına oturuyor. Bu masadan kalkıldığında ise, Ferhat'ın ellerine sadece umutlarını değil, geleceğini de teslim ediyor.n nKuzey, Ferhat'la hesaplaşmak için verilen adre..

  • Dizi TV tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..