#İşini severek ve opera söyleyerek yapan usta

Küçük Kızın Buzağıyı Ayağında Sallayarak Uyutmaya Çalışması 00:38

Küçük Kızın Buzağıyı Ayağında Sallayarak Uyutmaya Çalışması

Ağılda doğan yeni buzağıyı evlerinin içerisine alarak bacağında sallayıp ninni söyleyerek uyutmaya çalışan küçük kız, izleyenlerin beğenisini kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bok Şakasına Kurban Giden Eleman 00:25

Bok Şakasına Kurban Giden Eleman

Arkadaşını kovanın altında bir şey yakaladığını söyleyerek kandıran eleman kovayı kaldırdığında arkadaşını boklamış...

  • JET TV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
O tam bir sabır ve vefa örneği 05:28

O tam bir sabır ve vefa örneği

Afyonkarahisar’da 17 yaşındayken eşinin hastalığını bilmeden evlenen 41 yaşındaki kadın, 22 yıldan bu yana şizofreni hastası kocası ile spastik engelli oğluna ve çene kanseri olan kayınvalidesine bakıyor. Vefakar kadın ö..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

Dört X 4'Lü - 11. Bölüm İzle 12:32

Dört X 4'Lü - 11. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça evde, kendilerini bilgisayar oyununa kaptırmışlardır. Babaanne onlara doğada daha fazla vakit geçirmelerini söyleyerek bir çadır hediye eder. Çocuklar çok sevinir. Ormanda çadırı kuracakları bir yer ara..

  • ÇocukTV tarafından
  • 268 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Ameliyat sırasında ‘Gesi Bağları’ türküsünü söyledi 05:52

Ameliyat sırasında ‘Gesi Bağları’ türküsünü söyledi

Manisa’da kasık fıtığı şikayetiyle hastaneye başvuran bir genç, ameliyat sırasında “Gesi Bağları” türküsünü söyleyerek ameliyat stresini unuttu...

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp 02:31

Doktor Uğur Tolun 2 gündür kayıp

UĞUR TOLUN... 51 YAŞINDA BİR DOKTOR... İKİ GÜN ÖNCE, KARTEPE'YE GİDECEĞİNİ SÖYLEYEREK YOLA ÇIKMIŞTI... AMA ADETA SIRRA KADEM BASTI... KURTARMA EKİPLERİ ZORLU HAVA KOŞULLARINDA ONU ARIYOR.... ANCAK SHOW HABER EKİBİNİN DE ..

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

Babasının Öldüğüne İnanmak İstemedi 01:33

Babasının Öldüğüne İnanmak İstemedi

Denizli’de ailesine yürüyüşe çıktığını söyleyerek evden çıkan 45 yaşındaki adam, ormanlık alanda ölü bulundu. Hayatını kaybeden adamın çocukları babalarının öldüğüne inanmak istemedi...

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor 08:10

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor

Bursa'da renkli kişiliğiyle öne çıkan köy muhtarı, kimseyi muhtar olduğuna inandıramıyor. Gemlik ilçesinin Karacaali köyü muhtarı Göksel Noca (52), renkli kişiliğiyle ön palana çıkıyor. Rengarenk giyinen, şarkı söyleyen ..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızlı Ulaşacağız 04:19

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızl

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakan Varank, enflasyon sorununun çok büyük bir kısmının küresel piyasalardaki dalgalanmalardan kaynaklı olduğunu söyleyerek, İnşallah yakın zamanda enflasyonu da kontrol altına alarak..

Kaldırımda Fizik Tedavi 01:00

Kaldırımda Fizik Tedavi

Sadece ülkemize has bir görüntü karşınızda... Kaldırıma uzanan bir vatandaş ve fizyoterapist olduğunu söyleyerek ona tedavi uygulayan bir adam...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Bursa'da Mehter Eşliğinde Kavga 00:25

Bursa'da Mehter Eşliğinde Kavga

Mehter takımının marş söyleyerek ilerlediği sırada kavga eden kişiler cep telefonu kamerası ile görüntülenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..