#İşini severek ve opera söyleyerek yapan usta

1. Dünya Savaşında Askerler izle 03:33

1. Dünya Savaşında Askerler izle

Askeri teçhizat taşıyan ve top atışı yapan askerler. Askeri araç ve araçtan çıkan askerler...

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan 04:35

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan

Sokak köpeğinin kasabı izlemesinden etkilenince bir şeyler yapmak isteyen Gökmen Barıkan, kasapla girdiği tatsız sohbetten sonra eline aldığı tavuk parçasını köpeğe yedirdi. Çekingen tavırlarla etin peşinden giden köpek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kızın Kafa Üstü Çakılması 00:14

Genç Kızın Kafa Üstü Çakılması

Evde yoga yapan genç kız, amuda kalktığı sırada dengesini kaybetti ve kafasının üzerine düştü. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Milan 4 - 0 Palermo  Maç  Özeti  05:50

Milan 4 - 0 Palermo Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 31. Haftasında Oynanan Milan – Palermo maçında; Ev sahibi Milan konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 3-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skorunu pekiştirerek 4-0 yapan ..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Cumhurbaşkani Erdoğan'a Rei̇s Di̇ye Sesleni̇nce!... Olanlar Oldu 00:44

Cumhurbaşkani Erdoğan'a Rei̇s Di̇ye Sesleni̇nce!... Olanlar Oldu

CANLI YAYIN YAPAN KIZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A REİS DİYE SESLENİNCE!... OLANLAR OLDU Ev ziyaretindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Reis' diye seslenince!..

Kızı Annesini Kandırdı 00:52

Kızı Annesini Kandırdı

polise söyledği şeylerle baya zekice iş yapan ufaklık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler 20:09

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler

Cinlerde insanlar gibi evlenen ve çocuk yapan varlıklardır. Fakat bazı durumlarda bu cinni varlıkların insanlara aşık oldukları hatta evlendikleride biliniyor. İnsanlar kimi zaman ellerinde olmayan nedenlerle kimi zamand..

  • ZULMA tarafından
  • 1.937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 03:00

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

Lukas Podolski’nin milli formaya veda maçında Almanya ile İngiltere, Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta karşı karşıya geldi. Podolski'nin 69. dakikada attığı muhteşem golle ev sahibi İngiltere mücadelesinden 1-0 ga..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cristiano Ronaldo Minik Kızın Aklını Aldı 00:17

Cristiano Ronaldo Minik Kızın Aklını Aldı

İspanya'da Real Madrid ve Atletico MAdrid arasında oynanan maçta sahaya çıkarken ısınma hareketleri yapan Ronaldo seramoniye çıktığı minik kızı böyle korkuttu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz'ın Evindeki Esrarengiz Fotoğraflar 01:54

Cem Yılmaz'ın Evindeki Esrarengiz Fotoğraflar

Sosyal medyada paylaşılan ve Cem Yılmaz'ın evinden çekilen resimlerde de yer bildirimi yapan kadın halen gizemini koruyor.Acaba Cem Yılmaz2ın yeni sevgilisimi dedikoduları ise ortalıkta dolaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınfı Sınfta Kaldı  İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu 12:42

Hababam Sınfı Sınfta Kaldı İnek Şaban'ın Semra Hoca'ya Mektubu

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci ve en çok hasılat yapa..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  Akil Hoca 11:02

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Akil Hoca

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Akil Hoca Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlan..

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili! 00:46

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, muhtarlarla toplantı yapan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar zannetti. Üstüne bir de hatıra fo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Denizanası İstilası 00:36

Kırmızı Denizanası İstilası

Tekneyle gezinti yapan adamlar sayılamayacak kadar çok sayıda kırmızı denizanası ile karşılaşıyor. İşte o çok ilginç görüntüler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daniel Lavoie Kimdir? 02:06

Daniel Lavoie Kimdir?

Çocukluğunda rahibeler ile piyano çalıştı. Kariyeri 1967'den itibaren Kanada da bir televizyon programı ile başladı. 1970'deki Québec turnesinden önce, Spectre ve Dieu de l'amour vous aime (The God of love loves you) gru..

Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Eşi Başak Dizer Aynı Reklam Filminde 03:48

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Eşi Başak Dizer Aynı Reklam Filminde

Kıvanç Tatlıtuğun rol aldığı reklam filmleri ve rol aldığı dizilerde de stilistlik yapan Başak Dizer'in kazancında da güzel artışlar oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce