#İşini süper hızlı yapan İnanılmaz İnsanlar

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Hedefi Tam 12'den Vuran Adam izle 00:44

Hedefi Tam 12'den Vuran Adam izle

Hedefi Tam 12'den Vuran Adam izle..

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET 00:31

FENERBAHÇE 79 - 81 MACCABİ TEL AVİV JAN VESELY MUHTEŞEM BASKET

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Maccabi Fox Tel Aviv’i konuk etti. Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan mücadeleyi Takımımız, 79-81 kaybetti. Fenerbahçe'deki 200. ..

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

Yanal Beyin Yıkıyor! Gözler Dev Maçta 01:11

Yanal Beyin Yıkıyor! Gözler Dev Maçta

Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpermarkette Yılan Gibi Süzülen Sapık 00:53

Süpermarkette Yılan Gibi Süzülen Sapık

Çin'de bir süpermarkette alışveriş yapan kadına hiç fark ettirmeden eğilip kadının eteğinin altından bakan adamın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gol Geldi  Sumudica Kendinden Geçti 01:02

Gol Geldi Sumudica Kendinden Geçti

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Kayserispor-Atiker Konyaspor maçında ilginç bir an yaşandı. Kayserispor 64. dakikada Ryan Mendes'in golü ile maçta 2-0 öne geçerken gol sevincinde Marius Sumudica, hızını alamayarak hak..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti 03:23

Osmanlıspor FK 1 - 1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 maçından birer puanla ayrılan Fenerbahçe, haftayı 17 puanla tamamladı ve lider Galatasaray'ın 9 puan..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü 00:49

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait Çitral-İslamabad seferini yapan yolcu uçağı Havelian bölgesi yakınlarında düştü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

3 Ahmak Film İzle 2:44:15

3 Ahmak Film İzle

3 Idiots, 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına..

  • PengoTV tarafından
  • 27.581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı 10:09

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı

500.000 abone sayısına ulaşınca araba patlatacağını söyleyen Nova Prospekt ismiyle yayın yapan Can Yavuz sözünde durarak araba patlattı. Türkiye'de çok güzel işler yapan Can Yavuz, Paranormal yerleri gezerek gizemli olay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..