#İşini süper hızlı yapan İnanılmaz İnsanlar

Örümcek Adam - Eve Dönüş  Hırsız  Sahnesi 03:28

Örümcek Adam - Eve Dönüş Hırsız Sahnesi

Örümcek Adam - Eve Dönüş Hırsız Sahnesi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ekibinin bir ü..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam - Eve Dönüş  Sen Örümcek Adamsın 02:12

Örümcek Adam - Eve Dönüş Sen Örümcek Adamsın

Örümcek-Adam - Eve Dönüş Sen Örümcek Adamsın Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ekibinin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adam - Eve Dönüş  Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2 03:18

Örümcek Adam - Eve Dönüş Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2

Örümcek Adam - Eve Dönüş Örümcek Adam & Akbaba Savaş 2 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) gözetimi altında hem Avengers ..

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Emeklilik yaşının yükseltilmesi sonra , ofiste Öğle saati !!!!!! 00:15

Emeklilik yaşının yükseltilmesi sonra , ofiste Öğle saati !!!!!!

Gençliği Hatırlayan Yaşlı Mutlu İnsanlar Tenefüste..

  • PengoTV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Hometown Glory 03:35

Adele - Hometown Glory

I've been walking in the same way as I did Missing out the cracks in the pavement And tutting my heelstrutting my feet “Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?” “Nothank you, please M..

  • PengoTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıllardır Çok İyi KORUNMUŞ 10 İnsan Bedeni 06:54

Yıllardır Çok İyi KORUNMUŞ 10 İnsan Bedeni

Bazı ölmüş insanlar onları seven diğer insanlar tarafından saklanmak ister. Aslında bu tarih boyunca denenmiştir. Mumyalamak ya da küllerini tutmak insanları saklamak için yapılmış yollardan bazıları. Bazı insanlar ya da..

  • Umut Tv tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Robot Hükümdarlığı Film İzle 1:30:04

Robot Hükümdarlığı Film İzle

İnsanların hükümdarlığında olan dünya birgün uzayın derinlerinden gelen istilacı bir robot saldırısına uğrar. Savaş çıkar fakat robot teknolojisi çok iyi olduğu için insanlar saklanmak kaçmak zorunda kalır. Robotlar tara..

  • Tv Series tarafından
  • 2.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..