#İşitme engelli genç cüzdan mı Çaldı

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e 01:30

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e

Sanayi çıraklığından Deaflympics'e 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştıİSTANBUL - Doğuştan işitme engeli olan 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştı. - Sanayi çıraklığından Deaflympics'e17 yaşın..

İlk Defa Annesinin Sesini Duyan Minik Bebek 00:38

İlk Defa Annesinin Sesini Duyan Minik Bebek

İşitme engelli olan bebek ilk defa annesinin sesini duyuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir 02:44

Kulak Çınlamasının Nedenleri Nelerdir

Kulak çınlaması yani tinnitus, kulakta basınçla birlikte hissedilen bir çınlama, motor sesi, uğultu, fısıltı gibi seslerin tümünü ifade eder. Orta kulak ve dış kulak sesi alarak sinirler aracılığıyla beyindeki işitme mer..

  • NABIZ tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Ömrünü Yeğenine Adadı 01:00

Ömrünü Yeğenine Adadı

Çorum'da yaşayan 68 yaşındaki Pakize Memiş, ömrünü engelli yeğenine adadı. Bedensel ve zihinsel engelli yeğeni 41 yaşındaki Murat Memiş'e bakabilmek için yuva kurmaktan dahi vazgeçen ve tek başına engelli yeğeninin tüm i..

Konuşan Ellerle Matematik 01:23

Konuşan Ellerle Matematik

İstanbul Üniversitesi Matematik bölümden mezun olan Pelin Baykan, işitme engeli bulunan insanların KPSS'de zorlandığı konulardan birisi olan matematik için ders vereceğini bir video üzerinden işaret dili ile açıkladı. Pe..

  • PengoTV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüzdar Düşürme - Sosyal Deney 04:48

Cüzdar Düşürme - Sosyal Deney

Sosyal deney ekibi bu hafta cüzdan düşürme ile ilgili deney yaptı.İnsanların bu durum karşısındaki tepkileri eğlence geçti..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cüzdanını Çalanları Kucaklayıp Çöpe Atan Adam 03:16

Cüzdanını Çalanları Kucaklayıp Çöpe Atan Adam

Son zamanlarda çok meşhur olan, cüzdan düşürme, para düşürme vs. şakaları çok moda oldu. Bu kardeşimiz biraz farklı yapmış bu şakayı. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı kadına sokakta tuzak 01:24

Yaşlı kadına sokakta tuzak

İSTANBUL AVCILAR'DA MARKETE GİDEN BİR KADIN YOLDA CÜZDAN BULDU. DAHA DOĞRUSU ÖYLE SANDI. ÇÜNKÜ O CÜZDAN BAŞINA GELECEKLERİN İLK ADIMIYDI...

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1 ;-D 03:39

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1

İki genç kız buldukları balıkla şakalaşmak isteyince olanlar oldu. Bikinili kızlardan bir tanesi eline aldığı ölü balıkla arkadaşının bacağına vurarak onu korkutmak istedi. Genç kızın vurduğu balık arkadaşının bacağına s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece 03:49

Demet Akalın'dan Unutulmaz Gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 51. yaşına giren Kocaeli Fuarı’nda düzenlediği muhteşem yaz etkinlikleriyle yazın ilk gününden son gününe kadar farkını ortaya koymaya devam ediyor. Murat Boz konseriyle başlangıç düdüğü ça..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı 02:22

Çaldığı cüzdanı boşaltıp böyle fırlattı

Gaziantep'te bir mahalleye dadanan hırsızlık şüphelisi, şafak vakti duvardan tırmanarak girdiği evden 50 bin lira ve bir cüzdan çaldı. Şüpheli şahsın, çaldığı cüzdanı boşalttıktan sonra cüzdanı fırlatıp sokaktan uzaklaşm..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Yabancı Delegelerden Tesislere Büyük Övgü Geldi 02:42

Yabancı Delegelerden Tesislere Büyük Övgü Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. İşitme Engelliler Olimpiyat oyunları öncesi basın toplantısı düzenledi...

  • OFSAYT tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devlerinden Örnek Davranış! 02:13

Dünya Devlerinden Örnek Davranış!

UEFA Süper Kupa'sında mücadele edecek Real Madrid ve Manchester United'ın oyuncuları, maç öncesinde işitme engelli çocuklara moral desteği verdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi 01:27

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünce işitme engelli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına yönelik “Türk İşaret Dili” eğitimi verilmeye başlandı...

İlk Kez Duyan Bebeğin Duygu Karmaşası 00:59

İlk Kez Duyan Bebeğin Duygu Karmaşası

İlk kez duyan işitme engelli bebek..

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce