#İşitme engelli genç cüzdan mı Çaldı

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Skolyoz Hastası Çocuğun Eğitim Aşkı Engel Tanımadı 03:45

Skolyoz Hastası Çocuğun Eğitim Aşkı Engel Tanımadı

Halk arasında omurga eğriliği olarak bilinen Skolyoz Hastası lise öğrencisi Süleyman İnce’nin eğitim aşkı engel tanımadı. Engelli olmanın engel olmadığını herkese gösteren liseli genç, hem derslerinde hem de spor alanınd..

Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Babam  Yerli Film Fragmanı (2017) 02:16

Babam Yerli Film Fragmanı (2017)

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullen..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat 00:51

Beşiktaş'tan Dünyada Bir İlk- Sessiz Tezahürat

Beşiktaş, bugün Benfica ile yapacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında taraftarlarının desteğiyle 1 dakikalık sessiz tezahürat yaparak bir ilki gerçekleştirecek. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte işaret diliyle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Ailesinin Sesini Duyan Minik 01:26

İlk Kez Ailesinin Sesini Duyan Minik

İşitme cihazıyla ilk defa sesleri duyan miniğin şaşırtıcı halleri...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ALS Hastasının Hayalini Jandarma Gerçekleştirdi 01:13

ALS Hastasının Hayalini Jandarma Gerçekleştirdi

Osmaniye'de yaşayan ve yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle hiçbir vücut fonksiyonu çalışmayan Fatih Öztürk, talebi üzerine jandarmada bir günlük askerlik yaptı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Osmaniye'nin Bahçe ilçes..

Orta Kulakta Sıvı Birikiminin Sebepleri Nelerdir 01:11

Orta Kulakta Sıvı Birikiminin Sebepleri Nelerdir

Ani işitme kaybında vakit kaybetmeden tedaviye başlanması büyük önem taşır. Acilen müdahale edilmesi gerekir. Hastaya sessiz bir ortamda sebebe yönelik uygun bir tedavi uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir 02:12

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir

Kulağa kaçan su, dış kulaktaki kiri şişirip işitme kaybına sebep olduysa öncelikle dış kulak yolunun temizlenmesi gerekir. Eğer bu işlemi yapabilecek bir hekim yoksa sirke-alkol formülü uygulanabilir. Bu uygulama için ya..

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluklarının Nedenleri Nelerdir 00:44

Artikülasyon Bozukluklarının Nedenleri Nelerdir

Artikülasyon bozuklukları, artikülasyonu sağlayan artikülatör yapılardaki çeşitli fizyolojik ya da anatomik bozukluklara ilişkin problemlerin sonrasında görülebileceği gibi çoğunlukla da hiçbir problem olmaksızın yanlış ..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti 01:35

Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti

Liverpool maçında desibel rekoru kıran Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Arena'da Benfica ile oynanan karşılaşmada dünyanın en sessiz tezahüratını yaparak yine tarihe geçti. Siyah-beyazlılar, ırkçılığa ve işitme engellile..

Vertigo Nasıl Tedavi Edilir 02:02

Vertigo Nasıl Tedavi Edilir

Vertigo tedavisi için önce sebebi bulmak gerekiyor. Kulakla ilgili bir neden varsa öncelikle bu durum tedavi ediliyor. Vertigoda ilaç tedavisi uygulanıyor. Kalıcı işitme kayıplarının önüne geçmek için serum tedavisi de y..

  • NABIZ tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasının Sebepleri Nasıl Anlaşılır 01:26

Kulak Çınlamasının Sebepleri Nasıl Anlaşılır

İlk adım olarak kapsamlı bir kulak burun muayenesi gerekir. İşitme testleri ve kan tahlilleri yapılır. Tedavi yöntemi sebebe yönelik olarak belirlenir...

  • NABIZ tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Neden Çınlar 02:01

Kulak Neden Çınlar

Kulak çınlamasının birçok farklı sebebi olabilir. Stres, yoğun iş hayatı, iç kulakta sesi algılayan hücrelerin hasarlanması, depresyon ve anksiyete en sık rastlanan sebeplerden bazılarıdır. Yaşa bağlı işitme kayıpları da..

  • NABIZ tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır 01:29

Kulak Çınlamasında Maskeleme Tedavisi Nasıl Yapılır

Kulak çınlamasının yüzde 95'inde herhangi bir neden bulunamaz. Hasta bu rahatsızlıkla yaşamaya çalışır. Maskeleme yönteminde hastanın kulak çınlamasını baskılayan dış sesler kullanılır. İşitme cihazlarına eklenen belli f..

  • NABIZ tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir 01:38

Kulak Çınlaması Hangi Rahatsızlıkların Habercisi Olabilir

Kulak çınlaması, kulaktaki çınlama, fısıltı, uğultu gibi seslerin tümünü ifade eder. Kulak çınlamasında ilk akla gelen kulakla ilgili problemlerdir. Kulak iltihapları, orta kulaklaki kemiklerin kireçlenmesi, kulak travma..

  • NABIZ tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakızlı Makyajlı Türk Asmr 17:50

Sakızlı Makyajlı Türk Asmr

Pek içime sinen bir video olmadı, ama buraları da boş bırakmak istemedim. Umarım keyifle izlersiniz. ASMR nedir? ASMR ‘nin Türkçe karşılığının anlamı en basit ifade ile “iç gıdıklanması” olarak tanımlanabilir. Doktorla..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazır Gıdalar Sağır Eder Mi 00:37

Hazır Gıdalar Sağır Eder Mi

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Kemal Değer hazır gıdaların işitme kaybı yapabileceğini açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları! 01:37

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları!

HEM OTİZMLİ HEM DE İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİYDİ... PARKTA OYNARKEN BİN ANDA GÖZDEN KAYBOLAN 5 YAŞINDAKİ NİSANUR'U BULMAK İÇİN ARAMA KURTARMA TİMLERİNDEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE, TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU...

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Arıza Yapan Atm Para Saçtı 00:20

Arıza Yapan Atm Para Saçtı

Arıza Yapan Atm Para Saçtı Malezya’da ATM’den para çeken genç, beklenmedik bir durumla karşılaştı. Arıza yapan ATM, bir anda para saçmaya başladı. ATM, bir anda para saçmaya başlayınca genç ne yapacağını şaşırdı...

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı 00:50

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı

Bingöl’de Çatışma 1 Şehit, 17 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu; 5'i güvenlik ..

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..