#İşitme engelli genç cüzdan mı Çaldı

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Makbule özgürlüğüne kavuştu 02:52

Makbule özgürlüğüne kavuştu

Adana'da bozulan akülü tekerlekli sandalyesinin yerine yenisini alamayan ve 'Özgürlüğümü geri verin' diyerek feryat eden serebral palsi hastası Makbule Gülşah Canbolat’ın imdadına belediye yetişti. Yüreğir Belediye Başka..

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Balıkçı Tezgahında Ritim Şov 00:40

Balıkçı Tezgahında Ritim Şov

Tekirdağ Çorlu'da bir balıkçıda çalışan genç tezgahta muhteşem bir ritim şova imza atmış. Genç ritim konusunda oldukça yetenekliymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman 01:51

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman

Bajrangi Bhaijaan, konuşamayan küçük bir kız ile yolları kesişen bir adamın hikayesini anlatıyor. 5 yaşında bir kız olan Shahida doğuştan konuşamıyordur. Kızının konuşması için elinden geleni yapan annesi, Shahida’yı ted..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

Dans Eden Çubuk Kraker 00:15

Dans Eden Çubuk Kraker

Sosyal medyada bende bir paylaşım yapayım diyen aşırı zayıf genç, dans ettiği anları videoya almış. Genç zayıflığı ile şaşırtmış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Her Şey Seninle Güzel Fragman 00:59

Her Şey Seninle Güzel Fragman

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten k..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli 01:00

İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir programı sırasında Sen benim babamsın. diyerek sevgisini dile getiren Tutku Yalçın isimli genç kızla sohbet etti.AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı'nın düzenlendiği Halkapınar Spor Salo..

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanlıya Müdahale Etmesi 01:05

Avustralyalı Emniyet Görevlisinin Basın Bildirisi Sırasında Kaçan Zanl

Avustralya’da bir emniyet görevlisi, basın açıklaması yaptığı sırada konuşmasını yarıda keserek kaçmakta olan bir zanlıya müdahale etti. Başkomser Daren Edwards, ülkenin doğusunda bulunan Maroochydore kentindeki mahkeme..

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sarhoş Gencin Uyarı Levhası ile İmtihanı 00:07

Sarhoş Gencin Uyarı Levhası ile İmtihanı

Alkolü fazla kaçıran genç su kenarındaki uyarı levhasını yerinden sökmüş. Ancak levha biraz ağır olunca genç levhayla beraber yere kapaklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Korona kabusu- Aynı aileden 8 ölü! 01:39

Korona kabusu- Aynı aileden 8 ölü!

Rize'nin Güneysu ilçesinde corona virüsü tedavisi gören Ahmet Genç, dün hayatını kaybetti. Genç ile birlikte 5,5 ayda aynı aileden corona virüsü nedeniyle yaşamanı yitirenlerin sayısı 8'e yükseldi. Aile, genetik yapıları..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu 00:48

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu

Sarıyer'de kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Yere düşerek yüzünü kaldırıma vuran genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasın..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..