#İşitme engellilerinin ilk defa ses duydukları anlar

Game of Thrones'taki En Seksi 10 Kadın! 10:24

Game of Thrones'taki En Seksi 10 Kadın!

Game of Thrones yeni sezon fragmanı yayınlandı! Peki önceki sezonları hatırlıyor musunuz? 7. Sezon fragmanı yayınlanan Game of Thrones'taki 'En Seksi 10 Kadın'ı sıralıyoruz. 16 Temmuz 2017'de yayınlanacak yeni sezon ilk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

İstanbul Kırmızısı 02:54

İstanbul Kırmızısı

“Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a geli..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Chelsea 1-0 Manchester United (Maç Özeti - 13 Mart 2017) 03:33

Chelsea 1-0 Manchester United (Maç Özeti - 13 Mart 2017)

14/03/2017 ‘de İngiltere FA Cup Çeyrek Finalinde Oynanan Chelsea – Manchester United maçında; Ev sahibi Chelsea konuk ettiği Manchester United karşısında ilk yarısını 0-0 beraberlikle kapattığı maçın ikinci yarısında sko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Alf ve Büyükanne 04:15

Alf ve Büyükanne

Türkiye'de ilk kez 1980'li yılların sonlarında TRT 1'de yayınlanmış olup, 90'lı yıllarda Kanal D'de de gösterilmiştir.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017 02:34

Juventus 1-0 Porto Maç Özeti Hd | Şampiyonlar Ligi | 14/03/2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunda oynanan Juventus – Porto maçında; Ev sahibi Juventus konuk ettiği Porto karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skoru koruyarak rövanş maçınıda kazanmasını bild..

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı! 02:38

Çağatay Ulusoy Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Bir Kahvaltıyla Kandırdı!

İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşı Duygu Sarışın dışarda ilk kez başbaşa kahvaltı yaparken görüntülendiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.352 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor! 03:28

Vatanım Sensin'in Hangi Ünlü Oyuncusu Evleniyor!

Vatanım Sensin dizisinde oynayan güzel oyuncu Pınar Deniz, Trt de yayınlanna Payitaht Abdülhamit disinde Prens Sabahattin rolünde oynayan Kaan Turgut'la evlilik yolunda ilk adımlarını atıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak 05:04

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak

İstiklal marşı Derneği İstiklal marşını 97 yıl sonra ilk okunduğu Nasrullah caminde hakiki makamıyla okudu. Hüzzam makamı. Taleal Bedru ile aynı makam. Çünkü İstiklal harbi bizim ikinci hicretimiz. Akif korkma diyerek ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Krasnodar   Celta Vigo   0-2- Maç Özeti 16.03.2017 00:06

Krasnodar Celta Vigo 0-2- Maç Özeti 16.03.2017

UEFA Avrupa Ligi 3.Tur Rövanş Maçında Krasnodari Celta Vigo’yu Ağırladı. ilk Maçı 2-1 Kazanan Celta Vigo Bu Maçıda 2-0 Kazanmasını Bildi ve Tur Atladı...

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı 00:21

Ölene Kadar - 9.Bölüm fragmanı

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükün..

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL 01:18

Manchester United vs Rostov 1-0 Mata GOAL

İlk Devre İki Hafta Önce 1-1 Sona Erdikten Sonra Red Devils Avrupa Golcülerini Bir Gol Yeminin Avantajıyla Ev Sahipliği Yaptı...

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle 06:18

Ajax 2 – 0 FC Copenhagen Maç Özeti Hd İzle

UEFA Avrupa Liginin 3.Turunun Rövanş maçlarında Oynanan Ajax – FC Copenhagen maçında; Ev sahibi Ajax konuk ettiği FC Copenhagen karşısında ilk yarısını 2-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında da skor değişmeyince Ajax ..

Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17 06:51

Real Madrid 3-0 Sevilla Destacados Copa del Rey 04_01_17

Maksimum hedef Real Madrid, kendisi için bir zaferle sadece kendisi için Club World Cup'ı geri döndü ve şimdi yerli sahnede kazanmaya devam etmek istiyor. Zinedine Zidane defalarca ekibinin kazanma ve örnekler ile Kral K..

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce