#İşitme engellilerinin ilk defa ses duydukları anlar

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Şarkı - Çocuklar İçin Anaokulu Çocuk Tekerlemeleri 47:43

Çılgın Yumurta Çiftlik Hayvanı - Bebekler İçin Şarkı - Çocuklar İçin Ş

Çocuklar TV tarafından Çılgın Yumurta ile Renkler ve tüm Çiftlik Hayvanları öğrenin - kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal teker teker. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğre..

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 35:13

Parmak Aile - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın tekerleme tekerlemelerinin çok sevinçlerini öğrenmeleri için bir durak dükkanıyız. Kanalımıza abone o..

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemeleri 40:14

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemele

Beş küçük köpek anaokulu çocukları için bir kreş tekerlemelerdir. Bu çocuk şarkıları alfabe, sayı, şekil, renk ve çok daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın teker tekerlerini öğrenmeleri için bir durak ..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Limonlu Muffin Tarifi 04:40

Limonlu Muffin Tarifi

100 gr. yumusak tereyagi(2 yemek kasigi) Yarim su bardagi seker 2 tane yumurta oda isisinda 1 su bardagi süt oda isisinda 1 tane vanilya Yarim limon kabugu rendesi 1 yemek kasigi limon suyu 1 paket kabartmatozu 2 su bard..

İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı 00:21

İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı

Siirt'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan ve aynı zamanda kırmızı bültenle aranan 'Malik' kod adlı Osman Özonal'ın yakalanma anına ait görüntüler ilk kez yayınlandı. Teröristle..

Kutunun İçinden Çıkan Köpeğe Çığlık Atan Kız 01:34

Kutunun İçinden Çıkan Köpeğe Çığlık Atan Kız

Farklı bir sevinme türü gösteren kızın ilk başta köpeklerden korktuğunu düşünebilirsiniz. Şayet ben işkence yapılıyor sandım ama meğersem sevinmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Fi Parodisi - Ti - Fragman 00:59

Fi Parodisi - Ti - Fragman

Ti Bir Fi Parodisi ilk bölümüyle 3 Mayıs'ta başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 03:53

Yoğun Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 80gr ilk paket bitter çikolata 100gr. Tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yemek kaşığı kakao 3 yumurta sarısı veya 2 yumurta sarısı+1 yumurta akı Yaklaşık 2 - 2 buçuk su bardağı un 1er paket kabartma tozu..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman 02:11

Hürkuş Göklerdeki Kahraman Fragman

I. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı’nda görev yapan ve düşman uçağı düşüren ilk Türk pilot olan Vecihi Hürkuş’un hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Türk havacılık tarihinin en önemli isimlerinden pilot ve mühendis Vecihi H..

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle 1:32:59

Turist Ömer 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Turist ömer serisinin ilk filmi olan bu filmde , tursit ömer'in maceraları dışında bedia ve horoz nuri'nin bir türlü evlenememeleri konu alınıyor. Yıl : 1964 Tür : Komedi Senaryo : Hulki Saner Yönetmen : Hulki..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Yüz Nakli Ameliyatı Nasıl Gerçekleşti 13:43

Yüz Nakli Ameliyatı Nasıl Gerçekleşti

Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren ekip Doktorum programında sizlerle.....

  • NABIZ tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı 01:37

Öğrencilerden 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Projesi Kum Sarkacı

Gaziantep'te Kaşıbeyaz Ortaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde bir grup öğrenci 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı için kum sarkacı yaptı. Her yaştan öğrencilerin harmonik hareket hakkında bilgi edinmeleri için güzel bir yöntem ol..

  • JET TV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Felçten Koruyan 5 Altın Tavsiye 07:18

Felçten Koruyan 5 Altın Tavsiye

Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Yavuz Krespi: Felç riskinde ilk 6 saat çok önemli...

  • NABIZ tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir 00:48

Burun Estetiğinde İkinci Veya Üçüncü Operasyonlar Riskli Midir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programına konuk olan Dr. Cem Payaslı, burun estetiğinde ilk operasyonunda sonucu beğenmeyen hastaların ikinci veya üçüncü operasyonlarının burun için risk taşıyıp taşımadı..

  • NABIZ tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Dakikada Kahveli Truffle 01:37

5 Dakikada Kahveli Truffle

Malzemeler 24 adet kedidili bisküvi 120g çikolata (bitter ve sütlü karışık) 100g labne peyniri 180ml sıcak su 1,5 tatlı kaşığı granül kahve Kaplamak için 160g çikolata (bitter ya da sütlü kullanabilirsiniz) Hazırlanış..

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu 06:43

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu

Takma kirpikleriniz dışarıdan görünmesin, yakından baktıklarında asla anlaşılmasın istiyorsanız biraz uğraş sonucunda bu görüntüyü elde etmek mümkün. Ben ilk denemede zorlansam da daha sonra kirpiği 3'e böldüm ve çok kol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Kabına Sığmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah bu sene de ilk çeyrekte gelecek olan, şu andaki görünen o, geçen yılın ortalamasına yakın bir şey bizim tahminimiz, onu bekliyoruz. Seçime gidiyoruz, seçime gittiğimiz halde inşallah kabı..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi 02:47

Ev Yapımı Ramazan Pidesi Tarifi

Un Kuru maya Şeker Tuz Yumurta Hazırlanışı; 1.500 ml ılık su,2 yemek kaşığı kuru maya,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı şekeri yoğurma kabına alarak karıştıralım. 2.Mayanın kabarmasını bekleyelim. 3.Yavaş yavaş un i..

Karışık Poğaça Tarifi 02:02

Karışık Poğaça Tarifi

1 yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz (silinmiş) 2 tatlı kaşığı şeker ( silinmiş) 2 su bardağı ılık süt 2 çay bardağı sıvı yağ Alabildiği kadar un Sonradan eklenen malzemeler: 1 kase küçük kesilmiş maydanoz 1 kase küçük kesilmiş..