#İşitme engellilerinin ilk defa ses duydukları anlar

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Damadın Lokumuna Acılı Ketçap Enjekte Etmek 00:13

Damadın Lokumuna Acılı Ketçap Enjekte Etmek

Kız isteme merasiminde damada sunulan acılı kahveyi biliyorduk ancak acılı ketçaplı lokumu ilk kez göreceğiz...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle 1:23:32

Kahraman İkili | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle

Kahraman İkili 2013 | Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon Film | Full Film İzle En iyi Türk komedi, romantik, dram filmlerinin en güzel sahneleri ve daha fazlası için abone ol: https://bit.ly/2IDHXN4 Kahraman İkili, özgürl..

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi 01:18

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi

Çin ile Moğolistan arasında sefer yapan trende bilet kontrolü yapan görevli bir kedi görmüş ve kediyi ilk istasyonda indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

 PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #1 11:28

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #1

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR serimizin ilk videosunda; 10000Days , Poladeruc , ArmutTV , Buyukayı , MertG , BurakSot , Wandayss ve Apoc4lyp twitch yayıncılarını vuruyor. Bu anları hem onların yayınından hem de rakip yayı..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü 02:04

Babası Ayda'ya Köfte Götürdü

91 saat sonra göçük altında bir mucizeye imza atan Ayda'ya babası, ilk isteği olan köfte ve ayran götürdü...

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek 01:40

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek

AFAD görevlisi Atıl Hepçorman, Ayda Gezgin'in buldukları ilk andaki sözlerini paylaştı: Ayda sen misin? dedim. 'Buradayım benim. Annem birazdan gelecek.....

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı 09:16

ABD’deki Başkanlık seçimlerinde son durum – En Sıradışı

Turgay Güler’in sunumu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Mustafa Şen’in katkıda bulunduğu En Sıradışı, gündemi enine boyuna ele alıyor. Yayına bu hafta ekra..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover) 05:05

Melek Mosso - Yar (Yıldız Tilbe Cover)

''Arzular Arsız''ı ilk söylediğimde kafamda olan üçlemenin son şarkısıydı ''Yar'' O kadar çok söylüyordum ki ; hem kendi kendime hem dostlarımla, size de muhakkak ulaşmasını istedim. Hala Yıldız ablaya birebirde ulaşama..

Maşa İle Koca Ayı -  Sıkılma! Çizgi - Film İzle! 4:00:00

Maşa İle Koca Ayı - Sıkılma! Çizgi - Film İzle!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız 01:16

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız

Motosikletli kadın bir evin önündeki saksıyı almak istemiş. Kadın ilk deneyimde motosikleti ile yer düşmüş ancak kadın saksıyı almayı kafaya koymuş ve almış...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı 01:07

Koronavirüsü Atlatan Bakan Soylu İşbaşı Yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu koronavirüsü atlattı. Hatta iş başı yaptı. Bakanlığa giden Soylu, ilk iş olarak güvenlik ve koordinasyon toplantısına katıldı...

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı 02:03

Ölü taklidi yaptı, hayatta kaldı

KARABÜK'ÜN ARICAK KÖYÜNDE YAŞAYAN 70 YAŞINDA BİR KADIN GECE YARISI TIKIRTI DUYDU, AYAKLANDI. KARŞISINDA HIRSIZI GÖRÜNCE AKLINA İLK GELENİ YAPTI. O SAYEDE DE HAYATTA KALDI,..

A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet 02:10

A Milli Takım'dan Tarihi Galibiyet

A Milli Futbol Takımımız Uluslar Ligi'nde lider Rusya'yı tarihinde ilk kez mağlup ederek, iddiasını son maça taşıdı...

Beklenmedik Yerden Gol Yiyen Ufaklık 00:13

Beklenmedik Yerden Gol Yiyen Ufaklık

Babası ile futbol oynayan ufaklık kaleye geçmiş. Babası ilk şutta ufaklığa golü atmış ancak ikinci şut ufaklığın yüzünde patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık 01:34

Putin'e Ömür Boyu Dokunulmazlık

Rusya Devlet Başkanı Putin, koronavirüs açıklamaları yaptı. Rakamların arttığına vurgu yaptı. Öte yandan Rus lidere ömür boyu dokunulmazlık yasa tasarısı ilk oylamayı geçti...

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..