#İşitme engellilerinin ilk defa ses duydukları anlar

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu 01:36

Afrin'deki Babasına Seslenirken Gözyaşlarına Boğuldu

Denizli'de Zübeyde Hanım Anaokulu'nda öğrenim gören 9 asker çocuğu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan babalarına sürpriz yapmak için klipte oynadı.Okul yönetimi ile velilerin desteğiyle hazırlanan klip için Türk bayra..

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Oyuncu Arakan'daki Kampları Görüntüledi 00:56

Ünlü Oyuncu Arakan'daki Kampları Görüntüledi

İHH zulüm altındaki Arakan kamplarını ziyaret etti. Kamplardan yansıyan görüntüler Arakanlı Müslümanların içerisinde bulunduğu zor koşulları gözler önüne sererken, çocukların, İHH'nın ziyaretinden duydukları memnuniyet s..

Gönüllüler Takımı O İsme Tepkili Hem Açgözlü Hem Bencil 40.Bölüm Survivor 2018 03:08

Gönüllüler Takımı O İsme Tepkili Hem Açgözlü Hem Bencil 40.Bölüm Survi

Gönüllüler takımı Anıl'ın adadaki tavırlarından duydukları rahatsızlığı dile getirdiler....

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatınızda En Çok Utanç Duyduğunuz Anı Nedir Röportaj 03:41

Hayatınızda En Çok Utanç Duyduğunuz Anı Nedir Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara hayatlarında en çok utanç duydukları anı sorulmuş ve birbirinde ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler'de Berna Ve Damla Üzüntüsü Etkisinden Çıkamayacak 48. Bölüm Survivor 2018 01:36

Ünlüler'de Berna Ve Damla Üzüntüsü Etkisinden Çıkamayacak 48. Bölüm Su

Ünlüler takımı yarışmacıları ada konseyinden sonra Berna'nın yarışmaya veda etmesi ve Damla'nın eleme adayı olması için duydukları üzüntüyü dile getirdi...

  • BETA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi 00:52

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın bugün gelmesi beklenen Midilli adasında halk, sığınmacı yoğunluğundan ve kemer sıkma politikalarından duydukları rahatsızlık sebebiyle genel greve gitti. Grev kapsamında birçok dükk..

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse 02:08

Diego Costa Beşiktaş'a Gelirse

Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, son şampiyon olarak yeni sezona başlayacaklarını hatırlatarak, Yeniden şansımızın olması için çok çalışmaya ihtiyacımız var. Elimizde şahane bir oyu..

  • OFSAYT tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TV'de Yok - Gönüllüler'in Büyük Endişesi - 74. Bölüm - Survivor 2018 02:50

TV'de Yok - Gönüllüler'in Büyük Endişesi - 74. Bölüm - Survivor 2018

Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununun gergin geçeceğinden duydukları endişeyi anlattılar.....

  • BETA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor! 05:17

Adı Efsane- Aşk Mektubu Sadıkın Başına Bela Oluyor!

Ali ile Sadık'ın konuşmalarına kulak misafiri olan Kıvanç'ın eline tayfanın arasını bozacak bir koz geçiyor. Naz'a aşkını ilan etmek için bir mektup yazan Sadık, Hakan ve Naz arasında bir ilişki olduğunu öğreniyor. Duydu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Meryem 12. Bölüm 2.Fragmanı

Güçlü, Savaş ile Meryem arasında neler olduğunu sorgulamaya başlar. Savaş, duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar ve Güçlü ile karşı karşıya gelirler. Savaş'ın aşık halini daha önceden bilen Güçlü, Meryem'e bakı..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu 10:32

Mehmet Erdem Moda Kayıkhane Sahnesi̇nde Coşturdu

İstanbul’un vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olan Kadıköy’ün yükselen yıldızı Moda semtinde Erkan Ulutaş’ın sahibi olduğu “Moda Sahil Restaurant” ve Moda Kayıkhane eşsiz manzara ve lezzetlerine bir de müzik ziya..

  • BETA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Şampiyon 2. Bölüm 2:17:12

Şampiyon 2. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle, gerçekleri Fırat’ın yüzüne vurunca, Güneş duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Kahramanı olarak gördüğü “Şampiyon” babasının bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD) 2:03:41

Nefes: Vatan Sağ Olsun - Türk Filmi Tek Parça (HD)

Filmin Konusu:nFilm, 1993 yılında Karabal Jandarma Karakolu’nda yaşananları anlatır. Yüzbaşı Mete yaşanan bir çatışmada yakın arkadaşı Orhan’ı kaybetmiştir. Görevine devam etmek için karakola gelen Yüzbaşı emrindeki aske..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce