#İşler güçler gitmesin

Ya Bacım Bizde Onur Haysiyet Şeref Mi Bıraktın 03:36

Ya Bacım Bizde Onur Haysiyet Şeref Mi Bıraktın

- Ya, afedersiniz. Onur yok mu? + Ya bacım bizde onur haysiyet şeref mi bıraktın bak ne hale geldik! İti ite kırdırdınız ya! (İşler Güçler - 2012)..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj 11:45

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj Dinle Göksel Seha Okuş Edip Akbayram Fahriye Evcan Hasretinle yandı gönlüm Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel 03:14

Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel

Hasretinle yandı gönlüm With Cover Dinle Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra 02:23

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra

Kanseri atlattıktan sonra, Bodrum'a yerleşen ve burada daha sakin bir hayat süren Nejat İşler'in bir kavgaya karıştığı ve bu kavganın 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırıldı ve bayılıp kaldı. Nejat İşler'in karıştığı o..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 4 hafta önce
Murat Cemcir Kimdir? 01:07

Murat Cemcir Kimdir?

(d. 30 Kasım 1976, Niksar), Türk oyuncudur. Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile baş rolü paylaşmıştır...

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı 00:43

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı

Herkese merhaba seyredelim.com ilk çıktığından bu yana sitemizi geliştiren editörlerimizin çalışma ortamını çekmesek olmazdı sizden ricam sitemizi tanıtalım bu kadar kişinin emeğini boşa gitmesin lütfen yayalım sizin bir..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam 03:40

Şifa İstemem Balından - Grup Ab-Dal Amsterdam

Şifa İstemem Balından Şifa istemem balından Bırak beni bu halımdan Razıyım açan gülünden Yeter dikenin batmasın Gece gündüz o hizmetin Şefaatin kerametin Senin olsun hoş sohbetin Yeter huzurum gitmesin Taşa değmesin ay..

  • PengoTV tarafından
  • 2.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Kek Tarifi 07:09

Çikolatalı Kek Tarifi

4 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi toz badem yada findik ceviz de olur(arzu ederseniz koyun) 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi un ü..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı 08:16

Yılda Bin 250 Ton Ceviz Üretilen Tunceli'de Hasat Zamanı

Tunceli’de yılda bin 250 ton üretim yapılan cevizde hasat başladı. Aileler, hep birlikte çalışarak bahçelerdeki cevizleri toplayıp, bir kısmını eşe dosta gönderiyor, kalan kısmını ise organik pazarlarda tüketiciye sunuyo..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..