#İşler güçler hayatıma reset attım

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş 03:02

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş

Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Gelecektin gel..

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip 04:32

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip

Hasretinden yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yok..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Metro Manila Film İzle 1:50:16

Metro Manila Film İzle

Pirinç tarlalarıyla kaplı kuzey Filipinler’de yaşayan Oscar Ramirez ve ailesi, her sabah yalnızca yoksulluk ve kıtlığın olduğu bir ülkede uyanmaktadır. Oscar bu gidişatı sonlandırmak amacıyla ve ailesine iyi bir gelecek ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Tımarhane Film İzle 1:37:25

Çılgın Tımarhane Film İzle

ÇILGIN TIMARHANE İZLE – CHOP SHO Çılgın Tımarhane hd izle, Hapishanede yatmış insanlar özgür kaldıklarında artık pis işler yapmamak için uğraşırlar. Bu denemeler onların kişiliklerine bağlıdır.Kimisi ilk denemesinde baş..

  • Tv Series tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

1 Yıl Boyunca Annesine Ansızın Yumurta Atan Adam 00:41

1 Yıl Boyunca Annesine Ansızın Yumurta Atan Adam

Bir yıl boyunca annesine attım-tut yapan adamdır...

  • Cowboy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbo Show - İbrahim Tatlıses Zalim 01:39

İbo Show - İbrahim Tatlıses Zalim

İbrahim Tatlıses Zalim dinle..

Aptallık Testi Yaptık Sonunucu Görmek İçin Sonuna Kadar İzleyin 23:50

Aptallık Testi Yaptık Sonunucu Görmek İçin Sonuna Kadar İzleyin

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere yeni ve eğlencli video attım iyi seyirler..

2'ili Çatışma Ep 4 01:50

2'ili Çatışma Ep 4

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çatışma serisinin 4. videosu olan eğlencelimi eğlenceli bi okadarda neşeli videomuzu attım kanalıma abone olmayı ve like atamyı unutmayın...

Bombaya Tekme Atan Adanalı 01:40

Bombaya Tekme Atan Adanalı

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç, İnsanlar ölmesin diye tekme attım dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gırgır Yaparak Gırgır Satan Adam 01:56

Gırgır Yaparak Gırgır Satan Adam

Yine zehir gibiyim. Başlığın kralını attım. Batman'da Gülistan caddesinde, halk dilinde gırgır olarak bilinen pratik ev süpürgesi satarak ekmek parası kazanmaya çalışan adam, samimiyetiyle herkesin takdirini kazanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Counter Strike CS GO Ağla 05:57

Counter Strike CS GO Ağla

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli CS 1V1 ATTIM..

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

Muharrem İnce: Adam Kazandı 00:19

Muharrem İnce: Adam Kazandı

FOX TV'de izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya, Muharrem İnce'nin kendisine mesaj attığını ve seçimleri Erdoğan'ın kazandığını kabul ettiğini söyledi. Küçükkaya, Biraz önce Muharrem İnce'ye mesaj attım. 'Adam kazandı' d..

Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera) 18:23

Denizde Köpekbalığı Avladım!! (Efsane Macera)

DENİZDE KÖPEKBALIĞI AVLADIM!! (EFSANE MACERA) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün aldığım haberle beraber hemen Antalya'dan kalkıp Marmara Körfezine gittim ve akın eden köpekbalığı sürüsüne olta attım. Köpek balığı avlad..

  • JET TV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

deve ile gezinti... (The tour with camel ...) (eğlenceli çocuk videosu) 01:34

deve ile gezinti... (The tour with camel ...) (eğlenceli çocuk videosu

parka gelen deve ile çok eğlenceli bir tur attım, çok güzeldi...ntook a very fun tour with camels from the park, it was very nice .....