#İşler güçler hayatıma reset attım

Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilal SONSES - Nefret (Official Video) 02:08

Bilal SONSES - Nefret (Official Video)

Söz, Müzik: Bedo, Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Elektro Bağlama: Enes Yolcu Yaylı: İstanbul Strings Piano: Davut Samet Sarıhan Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin ''Nefret'' Sözleri; Her yanım h..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Evren Adam - Yanacaksın 02:55

Evren Adam - Yanacaksın

Yanacaksın şarkı sözleri ile Nerdeydi bugüne kadar Hiç çalışmayan o aklın Bak bak bak sen, pişmanmış Hadi bi' uza, boy ver bakalım Olaya senin tarafından da baktım Maalesef ki yine ben haklıydım Belki bir umut, empat..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı 00:30

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı Musul güney, doğu ve kuzeyindeki 5 bölgeden tamamen kuşatıldı. Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'un geri alınması için kent, farklı silahlı g..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Caferi_ 'Astana Görüşmeleri Acı Vericiydi 04:57

Caferi_ 'Astana Görüşmeleri Acı Vericiydi

Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, barış görüşmelerinde “Başka gündemleri olan ve yabancı güçler için çalışan Suriyelilerle aynı odada oturmanın kendileri için çok acı verici olduğunu” söylemesine rağmen söz ko..

THE DEVILS CANDY Trailer (2017) Horror Movie 02:12

THE DEVILS CANDY Trailer (2017) Horror Movie

Devils Şeker Filmin Hakkında Onların rüya genç bir aile taşıdıktan sonra bir mücadele ressam şeytani güçler tarafından sahip olduğu Bu ürpertici perili ev masalında kırsal Teksas ev...

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu  Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik 01:09

Çavuşoğlu Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Münbiç hakkında, YPG buradan çekilmezse biz vuracağımızı söyledik. dedi...

DOĞAL KAHRAMANLAR 1:13:39

DOĞAL KAHRAMANLAR

Bir genç, kendini iyi güçler ve kötülük kuvvetleri arasındaki bir savaşın yaşandığı derin bir orman ortamına götürür bulur. Dünyalarını kurtarmak için bir bez parçası karakter grubuyla birlikte bantlıyor - ve bizimkiler..

10 Süper Güce Sahip Hayvan 04:32

10 Süper Güce Sahip Hayvan

Hayvanların Olagan Üstü Güçleri :)..

Legion Fragman 01:00

Legion Fragman

David Haller, şizofreni teşhisi konmuş genç bir adamdır, ancak garip bir karşılaşmanın ardından, hayatını sonsuza dek değiştirecek özel güçler keşfeder..

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı 05:06

Tank Teknolojisinin Geldiği Son Nokta Dünyanın En Modern 11 Tankı

Sizlere Dünyanın En iyi 11 Tankını Hazırladım Bazıları Seri Üretime Geçmesede Prototipleriyle Hayran Bırakıyor İyi Seyirler..

Uzaylı Zekiye 1.Bölüm 49:28

Uzaylı Zekiye 1.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 1.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Zekiye 2.Bölüm 49:19

Uzaylı Zekiye 2.Bölüm

Bilim insanlarının yaptıkları bir hata sonucu süper güçler kazanmış saf bir kız olan Zekiye'nin başından geçen olayların anlatıldığı dizinin 2.bölümü...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 4.314 görüntüleme
  • 7 yıl önce