#İşler güçler kara Şövalyem

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu 02:16

Evinin Altındaki Depoda Akrep Tesisi Kurdu

Şanlıurfa’da 10 yaşından beri akreplerle birlikte yaşayan Ali Yılmaz evinin deposunda akrep tesisi kurdu. Yılmaz zehrinden serum elde edilen kara akrebi çoğaltarak geçimini sağlıyor...

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler 01:12

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler

Aynı evi paylaşan gençler canlarını sıkılınca bir oyuna kara vermiş. Gözlerini kapatarak yastık savaşı yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karlı havada yaylada mahsur kaldılar! 01:51

Karlı havada yaylada mahsur kaldılar!

DÜZCE'DE 3 GENCİN OTOMOBİLİ KARA SAPLANDI, TAM 7 SAAT BOYUNCA KURTARILMAYI BEKLEDİLER, HAVA SOĞUK, BENZİNLERİ DE BİTMEK ÜZEREYDİ, NEYSE Kİ İMDATLARINA KÖYLÜLER YETİŞTİ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor 01:49

Arılar Balı Peteğe Değil Cam Kavanozlara Yapıyor

Kayserili bal üreticisi Aslan Candan’ın ilk kez ürettiği cam kavanozdaki balın görenleri şaşırttığını belirterek, siparişlere yetişemediğini söyledi. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde bal üreticiliği yapan Aslan Candan, da..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Mart ayı kışı aratmıyor 01:04

Mart ayı kışı aratmıyor

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren soğuk hava, kar yağışını da beraberinde getirdi. Kara dönüşen yağış nedeniyle pek çok noktada ulaşımda sorun yaşandı...

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...

Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Hırsızlığı son anda fark etti! 01:40

Hırsızlığı son anda fark etti!

NEREDEYSE ARKA CEBİNDEKİ TELEFONUNU KAPTIRIYORDU... SON ANDA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ FARK EDİNCE TELEFONU KURTARDI... EKİPLER ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALIRKEN, KARA İSİMLİ KÖPEK DE İŞ BAŞINDAYDI.....

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öldürüldü 02:16

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 7 akbaba zehirlenerek öl

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında tutulan kara akbaba türüne ait 4'ü dişi 7 akbaba, Afyonkarahisar'da ölü bulundu. Kuşların, yırtıcıları telef etmek için çevreye bırakıldığı düşünülen zehirl..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Şoka Sokan Evlilik Teklifi 00:59

Şoka Sokan Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına artık evlilik teklifinin edilmesi gerektiğine kara veren adam, bu teklif için romantik bir anı beklemiş. Adam böyle bir anda evlilik teklifini yapıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir 04:47

Güçlü Soydemir - Allah Bir Sevgim Bir

Söz & Müzik: Sabattin Kara Düzenleme: Derviş Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi 04:14

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatıyla yapımına başlanan Erzurum-Artvin kara yolundaki Pirinkayalar Geçidi`ndeki tünel çalışmalarında sona gelindi...

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama 00:55

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama

Almanya'nın Leverkusen kentinde atık yakma tesisinde patlama oldu. Patlama büyük bir kara bulutun havaya yükselmesine neden oldu. İlk bilgilere göre 5 kişi kayıp, çok sayıda kişi yaralandı...

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik 03:54

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi 00:46

Fransa'da orman yangınları- Birçok yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye ed

Fransa'nın güneyinde birçok bölgede yaşanan orman yangınları nedeniyle 10'dan fazla yol kapatılıp 7 bin kişi tahliye edildi. Kara ve hava müdahalesiyle yangın çalışması devam ederken 5 itfaiye erinin yaralandığı açıkland..

Beykoz'daki Trabzon! 02:38

Beykoz'daki Trabzon!

TRABZON İSTANBUL BEYKOZ'A ŞUBE AÇTI. İSHAKLI KÖYÜNE YERLEŞEN TRABZONLULAR KALDIRIMLARI BİLE BORDO MAVİYE BOYADI. KÖYÜN BAHÇELERİNDE PAZI, KARA LAHANA, OCAKTA İSE ÖZEL PEYNİRİ İLE YAPILAN MUHLAMA VARDI..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek- 01:53

İstanbul'da sıcaklık kaç dereceye düşecek-

#İstanbul’da Silivri ve Çatalca’nın köylerinde #kar yağışı başladı. Valilik, kentte yağmur şeklinde başlayacak yağışın, sıcaklık düşüşüyle karla karışık yağmur ve kara döneceğini uyarısında bulunmuştu. Kentte gece boyunc..