#İşler güçler kara Şövalyem

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 55.Bölüm 2:20:38

Söz | 55.Bölüm

Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem (Nihat Altınkaya) kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükse..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) 03:56

İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba İki Gözümün Çiçeği | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme, Şiir Seslendirme : Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dili..

  • TEK KANAL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum 02:19

Tuğçe Kandemir - Kurban Olduğum

Söz-Müzik:Selahattin Sarıkaya Aranje:Özkan Meydan,Alican Özbuğutu Keman:Hüseyin Kemancı Yönetmen:Emrah Çevik Prodüksiyon: Plus&Minus Studios Şarkı Sözleri: Nereye baksam gözlerim seni arıyor. Çapkın edasına kurban olduğ..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..