#İşler güçler nazar Çıktı

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri 01:17

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri

İstanbul'da Bitaksi uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı. çevremde bile bir çok arkadaşımı mağdur etmiş ve sonrasında uygulamayı kullanmayı bırakmaların..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Bu Köyde 150 Yıl Sonra Kendi İmkanları ile Su Çıkardılar 04:19

Bu Köyde 150 Yıl Sonra Kendi İmkanları ile Su Çıkardılar

Muğlanın bir köyünde uzun zamandır çıkmayan su gün yüzüne çıktı. Köylüler sevinci...

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı 02:35

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş kış sezonunda 22 kez sahneye çıktı. Güzel sanatçı her sahnesinden 100 Bin lira toplamda 2 Milyon 200 Bin lira para kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi 04:40

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi

ABD vatandaşı siyahi Tracey Lynn Brown (48) isimli kadının, 2013 yılında transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken polislerin sırtına u..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlının Yorumları Emineyi Çıldırttı! 05:59

Simay Tokatlının Yorumları Emineyi Çıldırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'a takım giymeyi ne zaman bırakacaksın diye sorunca Emine üstündekilerin takım olmadığını söyledi. Simay daha sonra E..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharın Kahkahaları Gamzeyi Fena Sinirlendirdi! Bahar Kes 05:00

Baharın Kahkahaları Gamzeyi Fena Sinirlendirdi! Bahar Kes

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın'ın kombini yarışmacılar tarafından beğenilmeyince kavga çıktı. Gamze jüri tarafından da beğenilmeyince Bahar Candan'ın arkada kahk..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Moana Official Trailer 02:34

Moana Official Trailer

Three thousand years ago, the greatest sailors in the world voyaged across the vast Pacific, discovering the many islands of Oceania. But then, for a millennium, their voyages stopped – and no one knows why. From Walt D..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Amonyum Dikromat Ve Civanın İlginç Reaksiyonu 01:04

Amonyum Dikromat Ve Civanın İlginç Reaksiyonu

monyum Dikromat Ve Civanın İlginç Reaksiyonu Amonyum dikromat ve civa karışımı yakılınca ortaya korkunç bir şey çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı! 23:44

Bahar Candan Çantasını Fırlattı Herkes Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Tuğçe Ekim önce Bahar Candan'ın sosyal medyada çakma çanta reklamı yaptığını sonrada Emine Aydın'ın şarkısının diline dolandığını söyleyinc..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

PKK'lıların Teslim Olduğu An 01:40

PKK'lıların Teslim Olduğu An

Terör örgütü çözülüyor, yok oluyor. Geçen hafta Tunceli'de, dev bir operasyon vardı. Bugün o operasyon anlarına dair, yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir teröristin teslim olduğu an, ve o sırada yaşanan diyaloglar, asker k..

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar 00:26

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar

Arjantin Kupası 1. Tur maçında Huracan takımına konuk olan Defensores Unidos oyuncuları adeta çılgına döndü. Normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalara gidildi ancak yine gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden maçta Defensore..

Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu 05:14

Mavi Yılan Çıngıraklı Yılanı Böyle Yuttu

Amerika'da kaydedilen görüntülerde su deposunda karşılaşan çıngıraklı yılan ile mavi yılanın mücadelesi nefes kesti. Amerika'nın Teksas eyaletinde bir su deposunun yanında karşılaşan bir Mavi yılanla çıngıraklı yılanın s..

  • JET TV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle 05:26

Futbol Tarihinin En Şanssız Futbolcusu İzle

Avustralya ekiplerinden Central Coast Mariners forması giyen defans oyuncusu Storm Roux, Melbourne Heart ile oynanan maçta 1 pozisyonda 3 yerinden birden sakatlandı. Melbourne atağında topun önüne atlayan Roux'un ayağı k..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı 00:35

Top Yutan Piton Yılanı Masaj Yapılarak Kurtarıldı

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir evin arka bahçesinde gezinen yılan, deyim yerindeyse ölümden döndü. Piton türü yılan, evin arka bahçesinde bulduğu tenis topunu yemek sandı ve yedi. Sonrasında tabii ortaya ilgi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

İnanılması Zor Ama Gol 00:33

İnanılması Zor Ama Gol

Ukrayna 2. Ligi’nde Obolon Brovar-Bukovyna mücadelesi inanılması zor bir gole sahne oldu. Golsüz giden maçın 87. dakikasında konuk ekipten Igor Boychuk kendi kalesine öyle bir gol attı ki... Maçı bu golle 1-0 kazanan Obo..

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu 10:30

Gamzeye Gelen Pastayı Kerimcan Durmaz Alınca Olanlar Oldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde Gamze Taşkın sevgilisinin kendisine getirdiği tatlılarla podyuma çıktı ve yarışmacıların gözünün önünde yiyerek kimseye bir lokma vermedi. Keri..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce