#İşler güçler nazar Çıktı

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Servis Çatışmasının Perde Arkası 03:13

Servis Çatışmasının Perde Arkası

İstanbul Ümraniyede başlayan Servisçi kaosu yaşanmasının üzerine ortaya çarpıcı detaylar çıktı.İşte bir okul servisçisi, okulların servisçiler üzerinden nasıl bir pazarlık yaptıklarını ve rüşvet gerçeğini açıklıyor...

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Suriyeli Çocuk Kurbanını, Böyle Ölüme Götürdü 01:52

Suriyeli Çocuk Kurbanını, Böyle Ölüme Götürdü

İstanbul Sultangazi'de ailesine Bakkala gidiyorum dedikten sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Suriyeli Read Aşram'ı komşusu Afganistan vatandaşının kaçırdığı ve boğarak cesedini çöp konteynerine attığı ortaya ..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi 02:07

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de bir açılış töreninde kürsüye çıktı.. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda İzmirlilerce protesto edildi. Ve o protestolar sürerken üslubu da ses tonu..

Kartal'ın Rakibi Paramparça 02:42

Kartal'ın Rakibi Paramparça

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco paramparça oldu. Fransa Ligue 1'de Nice, son şampiyon Monaco'yu 4-0 mağlup etti. Maça fırtına gibi giren Nice 6. dakikada Balotelli'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne ge..

Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu 04:29

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye Rockabye şarkısında sosyal medya üzerinden eşlik ettiği video ile gündem olan Cizreli Mehmet Ali Şulan, İstanbul'da konser veren İngiliz şarkıcıyla birlikte sahneye çıktı...

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..

Grininin Elli Tonu 3  (Fifty Shades Freed ) Fragmanı 01:05

Grininin Elli Tonu 3 (Fifty Shades Freed ) Fragmanı

Grininin Elli Tonu 3 (Fifty Shades Freed ) Tanıtım Fragmanı Çıktı. 2018 'de Vizyona Girmesi Bekleniyor...

Sağ Gösterip Sol Vuran Çocuk 00:04

Sağ Gösterip Sol Vuran Çocuk

Küçük çocuk taş sektirmek isterken, yanlışlıkla annesine atınca ortaya komik görüntüler çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker'in Kuyumcusunun Açıklamaları Ortalığı Karıştırdı 01:23

Filiz Aker'in Kuyumcusunun Açıklamaları Ortalığı Karıştırdı

Filiz Aker'in Kuyumcusu - Öyle Şeyler Söylediki ! - Ortalık Karıştı.Vatan Şaşmazın Filiz Akerin 5 milyon Dolar parasını borsada kullandığı ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...

Ali Baba Ve Kırk Haramiler Filmindeki Senaryo Hatası 00:59

Ali Baba Ve Kırk Haramiler Filmindeki Senaryo Hatası

Yeşilçam'ın unutulmaz yapıtlarından olan Ali Baba ve Kırk Haramiler filmindeki senaryo hatası 46 yıl sonra ortaya çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı! 13:15

Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı!

Ezeli rakip Seda Sayan ve Müge Anlı arasında yeni bir savaşmı çıktı.Peki ikilinin arasında yaşanan sorunun asıl nedeni ne?..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi! 01:17

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral'ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı...

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı 01:11

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı

ABD'de siyahi bir şüpheli üç polis tarafından gözaltına alınırken kurt köpeği tarafından feci şekilde ısırıldı. Ülkemizde bazı kesimler tarafında özgürlükler ülkesi olarak lanse edilen ABD'de polisin siyahilere şiddeti b..

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı 02:18

Kütahya' da Yangın-Yangın Bölgesindeki Köy Boşaltıldı

Kütahya’nın Emet ilçesi Kabaklar köyü ormanlık alanda yangın çıkan orman yangını halen devam ediyor. 143 nüfuslu Kabaklar köyüne de sıçrayan yangında iki katlı ev ile ahır ve samanlık yangından zarar görürken, evlerini t..

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu 02:05

Sokak Hayvanları İçin Mini Restoran Oluşturdu

Silivri’nin Selimpaşa Mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için de mini restoran açtı. Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğl..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..