#İşler güçler nazar Çıktı

Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti 00:33

Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti

İzmir'de mağazaların alarm sisteminin uyarı vermemesi için özel olarak hazırladığı folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan şüpheli, polisin dikkati sayesinde yakalandı- Tutuklanan zanlının üst aramasında mağazalardan çalmay..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden 01:10

Dünyanın İlk Tesettürlü Modeli Halime Aden

Kenya’da bir mülteci kampından dünyanın önemli podyumlarına uzanan hikayesiyle Halime Aden, dünyanın ilk tesettürlü modeli olarak dikkat çekiyor. Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, moda dünyasının en dikkat çeke..

  • ANKA tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klozetten Çıkan Yılan Korku Yarattı 00:57

Klozetten Çıkan Yılan Korku Yarattı

Avustralya'da bir evin klozetinden yılan çıktı. Bu korkunç manzarayla karşılaşan ev sahipleri profesyonel yılan avcılığı yapan kişileri çağırdı. Yılan avcıları yılanı klozetten çıkardı...

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti 00:43

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti

Zeytinburnu'nda Suriyeli iki bacanak arasında bıçaklı kavga çıktı. Güpegündüz onlarca kişinin önünde bacanağını bıçaklayan şahıs kayıplara karışırken, saldırgan güvenlik kameralarına takıldı. Öte yandan kanlar içinde yer..

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını 03:52

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şubesinin bulunduğu binanın çatısında yangın çıktı...

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Adana'da Dehşet! Önce  Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı! 01:01

Adana'da Dehşet! Önce Ayaklarına Sonra Kafalarına Sıktı!

Adana'da kurdukları şirketin batması sonucu yaklaşık 1 milyon lira vergi borcundan dolayı tartıştığı iki dayısı ve bir kuzenini öldüren trafik polisinin önce kurbanların ayaklarına sıktığı sonra tekrar gelip başlarına at..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın 01:41

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın

Çanakkale Açık Ceza İnfaz kurumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çanakkale Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı ile afat ekipleri açık cezaevine sevk edildi...

Eskişehir'de Orman Yangını 00:53

Eskişehir'de Orman Yangını

Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde orman yangını çıktı.Alınan bilgiye göre, Yukarı Danişment köyü yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda yangın sö..

Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin 01:29

Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin

Azerbaycan'da bir düğünde gelinin yaptığı pasta şakası damadı çok kızdırdı. Azerbaycan düğünlerinin vazgeçilmezi olan pasta kesim töreninde, damat çatalıyla geline pastadan yedirdi. Aynısını gelinden bekleyen damat, geli..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi 02:21

Ünlü Şarkıcının Eşi Şans Eseri O Jette Değildi

Atatürk Havalimanı’nda pistten çıkarak yanan özel jette, ünlü şarkıcı Gökhan Güney’in eşi Özlem Güney’in hostes olarak görev yaptığı, fakat özel bir işi olduğu için uçuşa gitmediği öğrenildi. Yaralanan arkadaşlarını hast..

Kaş Yapayım Derken Göz Çıkaran Neymar 00:12

Kaş Yapayım Derken Göz Çıkaran Neymar

Yıldız futbolcu Neymar topla yapmak istediği hareketi yapamayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı...

Volvo Sağlamlık Testinde İnanılmazı Başardı 00:40

Volvo Sağlamlık Testinde İnanılmazı Başardı

Volvo'nun yeni SUV'u XC40 çarpışma testine tabi tutuldu. Sağlamlığıyla ön plana çıkan Volvo, bu testten çok küçük bir hasar ile çıktı...

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar-Kedicik Lakabı Nasıl Oluştu 01:53

Adnan Oktar-Kedicik Lakabı Nasıl Oluştu

Onları hemen hemen hepimiz, özellikle sosyal medyada paylaşılan videolardan tanıyoruz.. Adnan Oktar'ın kendi televizyon kanalında yaptığı sohbet programı, özellikle de kadın yorumcular ile aralarında geçen diyaloglar çok..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şirinevler Metrosunda Korkutan Yangın 01:09

Şirinevler Metrosunda Korkutan Yangın

Şirinevler metro istasyonunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi bekleniyor...

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Başkent'te Medikal Malzeme Satan İş Yerinde Yangın 01:04

Başkent'te Medikal Malzeme Satan İş Yerinde Yangın

Ankara'da medikal malzeme satan bir iş yerinde yangın çıktı...

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Cecelinin Şeyhim Dediği Ahmet Hulusinin Şok Görüntüleri 10:58

Mustafa Cecelinin Şeyhim Dediği Ahmet Hulusinin Şok Görüntüleri

Adı bu yaz evliliğini sansasyonel bir şekilde bitiren Mustafa Ceceli'nin 'şeyhim' dediği Ahmet Hulusi'nin şok görüntüleri ortaya çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce