#İşler güçler vedo başardı

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Fetö Gerçekleri ve Kuklaları 02:06

Fetö Gerçekleri ve Kuklaları

fetöyü pof poflayanlar, fetönün temelini atanlar, destekleyenler,dış güçler,pkk-pyd-abd-almanya vs..

Kerkük İl Meclisi'ndeki IKBY Bayrağı Böyle İndirildi 00:31

Kerkük İl Meclisi'ndeki IKBY Bayrağı Böyle İndirildi

Kerkük İl Meclisi'ndeki IKBY bayrağı Iraklı güçler tarafından indirildi. O anlar kameraya böyle yansıdı...

Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun Son Kullanma Tarihinin Dolduğuna Karar Verilmiş 03:29

Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun Son Kullanma Tarihinin Dolduğuna Karar Verilm

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Kaset operasyonunu yapan FETÖ ve onlarla işbirliği içerisinde olan baronlar ve karanlık güçler, Kılıçdaroğlu'nun son kullanma tarihinin dolduğuna karar vermiş durumdalar. ..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok' 08:24

Erdoğan: 'Üstesinden Gelemeyeceğimiz Engel Yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sırf belli güçler öyle istiyor diye sırtımızı kardeşlerimize dönersek uçuruma yuvarlanmış oluruz. Birbirimize kenetlenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz engel yoktur' dedi...

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında Olacağım 00:19

Kılıçdaroğlu'ndan Tavsiyeler: Kemal Kardeşine Haber Ver Hemen Yanında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, “Eğer dış güçler Türkiye'ye karşı oyun oynuyorlarsa Kemal kardeşine haber ver, hemen yanında ..

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu 00:19

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu

İşgalci İsrail Filistinlilere karşı zulmünü artırarak devam ettiriyor. Protestocu Filistinlilere ateş açan işgalci güçler ayağından vurulan bir Filistinliyi tedavi etmek için giden sağlık görevlisini de vurdu. O anlar ka..

Tek Başına Hareket Ederken Kameraya Yakalanan 6 Tuhaf Şey 04:04

Tek Başına Hareket Ederken Kameraya Yakalanan 6 Tuhaf Şey

Herşey olabilir hayatta .Kötü güçler işte .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

MINDGAMERS - Official Trailer (2017) 02:21

MINDGAMERS - Official Trailer (2017)

Özet: parlak genç bir grup öğrenci tüm zamanların en büyük bilimsel atılım keşfetmek: Kablosuz sinir bir kuantum bilgisayar üzerinden bağlı ağ, her zihinlerini ve bize her biri bağlayabilen. Onlar kuantum teorisi, insan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.820 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Vampir Akademisi  Film İzle 1:44:22

Vampir Akademisi Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj Full izle Vampir Akademisi - Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj seçeneğiyle full olarak izleyebilirsiniz. Vampir Akademisi 2014 yapımı bir filmdir. İnsanlarla bar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roswell istilasi Film İzle 1:24:24

Roswell istilasi Film İzle

1947’de Amerikan ordusu bir UFO vurarak Alien'ların varlığını öğrenir.Yaratıklar için elit komandolar gizlice Alien’lerın geri dönmesi üzerine eğitilir.Yine de, uzaylılar geri dönmez ve elit güçler dağıtılır. Roswell kaz..

  • Tv Series tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı  Steve ve Sharon Öpüşmesi  03:25

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi

Kaptan Amerika - Kahramanların Savaşı Steve ve Sharon Öpüşmesi Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyo..

  • ANKA tarafından
  • 1.439 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Persona 5  Launch Trailer  PS4 02:00

Persona 5 Launch Trailer PS4

Persona 5 is a game about the internal and external conflicts of a group of troubled youth who live dual lives. They have the typically ordinary day-to-day of a Tokyo high-schooler – attending class, after school activit..

  • BETA tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Fighting EX Layer Shirase PV PS4 00:59

Fighting EX Layer Shirase PV PS4

After many years, ARIKA's classic EX characters have once again gathered together! Heated battles will unfold between high quality characters on beautiful stages! Featuring 「強氣Gougi-」, a new system that transcends the b..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Hat İn Time Launch Trailer PS4 01:31

A Hat İn Time Launch Trailer PS4

A Hat in Time, a cute-as-heck 3D platformer, is available now on PS4! The game features Hat Kid, a little girl who stitches hats for wicked powers! Her adventure is halted when all her fuel, the Time Pieces, is lost a..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle 2:21:50

Blade of the Immortal Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..