#İşler güçler vedo başardı

Türk bayrağı için... 01:09

Türk bayrağı için...

ÜNİVERSİTELİ GENÇ, METRELERCE YÜKSEKTEKİ TÜRK BAYRAĞIN İPİNİN KOPTUĞUNU FARK EDİNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ.. GÖRENLERİN YÜREĞİ AĞZINA GELDİ. AMA O ŞANLI BAYRAĞI YENİDEN DALGALANDIRMAYI BAŞARDI...

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

161 kilodan 98 kiloya düştü 02:15

161 kilodan 98 kiloya düştü

ŞEF TÜREV ULUDAĞ'IN GENÇLİĞİNDEN BU YANA KİLOLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ. TARTIDA EN SON 161 KİLOYU GÖRDÜ. OĞLUNUN DÜNYAYA GELMESİYLE HAYATINDA YEPYENİ BİR SAYFA AÇTI. SPOR VE DOĞRU BESLENMEYLE 5 AYDA NEREDEYSE İMKANSIZI BAŞA..

Dünya, Çin roketini takip ediyor 01:47

Dünya, Çin roketini takip ediyor

Çin’e ait bir uzay roketinin kontrolden çıktığı ve 8-10 Mayıs arasında yeryüzüne düşmesinin beklendiği açıklanmıştı. Roketin parçalarının düşme ihtimali olan yerler arasında Türkiye de var. İtalyan gökbilimci Gianluca Ma..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Yasak dinlemeyen İtalyan paraşütçünün inadı 05:34

Yasak dinlemeyen İtalyan paraşütçünün inadı

Antalya'da uçuş yapan İtalyan yamaç paraşütçüsü rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Yasak olmasına rağmen uçmakta direnen paraşütçü, paraşütünü kontrol etmekte zorlanınca aydınlanma direğine takıldı. Paraşütçü, havalandığ..

Erkan Petekkaya'ya kapkaççı şoku! 02:22

Erkan Petekkaya'ya kapkaççı şoku!

OYUNCU ERKAN PETEKKAYA, CANNES FİLM FESTİVALİ İÇİN GİTTİĞİ FRANSA'DA TELEFONUNU ÇALDIRDI. AMA KAPKAÇÇININ PEŞİNİ BIRAKMADI, YÜZLERCE METRE KOVALAYIP YAKALAMAYI BAŞARDI...

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti 02:33

16 madencinin canını kurtardığı göçükte operatör hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde krom madeninde meydana gelen göçükte 1 operatör hayatını kaybederken, ekipte bulunan 16 madenci ise kendi çabalarıyla kurtulmayı başardı. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından cansız b..

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD 1:58:21

Ezel - Ezel 11.Bölüm | Utanç - HD

Ezel 11. Bölüm ÖzetnnEyşan ve Cengiz kasedin peşinde. Can'ı bulduklarında, başlarına gelecekten habersizler. Ali'yse yalnız, Ali güvensiz. Ali öyle bir yere geldi ki, Ezel'in onu bitirmek için tek bir hamleye ihtiyacı v..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

 Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa 06:59

Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde işler pek de iyi gitmez. Bahçesini kontrol eden ayıcık, çiçeklerinin solduğunu görünce, çiçeklerini bakıma almaya karar verir. Çiçeklerin büyümesi için hazırladığı iksir Maşa'nın üzerine dökülü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇ 10:26

Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇

Mine bahçede gördüğü kaplumbağadan çok etkilenir. Kaplumbağanın kendi evi olması hoşuna gider. Evde annesi ve babası tarafından koyulmuş kurallardan sıkılan Mine kartondan kendine ev yapar ve bahçede yaşamaya karar verir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Şahangiller - Haftanın Videoları - 2 06:29

Şahangiller - Haftanın Videoları - 2

Bu videoda neler var? 1-) Şüşkoların kaderi 2-) Kadınların saçma takıntıları 3-) Saçma modalar 4-) Kadınlar , kadınlarımız 5-) Değişir işler 6-) Hangimiz sürmedik çılgınlar gibi 7-) Çakma babalar 8-) Cimri koca 9-) Araba..

  • Umut Tv tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri 02:15

90'ların Filmlerinin Göz Kanatan CGI Sahneleri

Günümüzde artık CGI teknolojisinin kullanılmadığı film kalmadı. Fakat bu işler 90'lı yıllarda tam bir facia boyutundaydı. Diane Bullock eski CGI teknolojisi ile hazırlanmış en kötü film sahnelerini bir araya getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor... 01:43

Çapkın Kocanın Komik Halleri_Korkudan Köpeği Camdan Fırlatıyor...

Eşi eve erken gelince işler olağan dışı gelişmeye başlıyor haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuhaflıkları ile 2016 Yılında Beynimizi Yakan Japonlardan Yılın En İlginç Reklamları 13:17

Tuhaflıkları ile 2016 Yılında Beynimizi Yakan Japonlardan Yılın En İlg

Japon yarışma programları bu yıl da beynimizi yaktı. Birbirinden tuhaf programlara imza atan Japonlar sadece bu sektörde değil reklam sektöründe de bir hayli ilginç işler başarmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..